XS
SM
MD
LG

Po hladnom vremenu Priboj bolji od Jedinstva

U nedjelju 18. marta odigrana je trening utakmica na "Adici" u Priboju. Domaći tim FK "Priboj" Priboj, ostvario je pobjedu nad FK "Jedinstvom" iz Suvog Polja. Naime, zbog pomijeranja početka takmičenja u Područnoj ligi RS Grupa "Semberija" ekipe iz ove lige su imale jednu sedmicu više za pripreme i odigravanje trening utakmica. 

Pred malim brojem gledalaca po hladnom i na momente vjetrovitom vremenu, FK "Priboj" je tokom cijele utakmice igrao ofanzivno te je utakmica završena sa 5 golova u mreži gostiju, koji ruku na srce nisu bili kompletni pa ovakav rezultat možda i nije pravo mjerilo kvaliteta gostujuće ekipe. U domaćem timu pet različitih igrača je postizalo pogotke i to može da raduje trenera, jer saradnja u navali je bila na zadovoljavajućem nivou.

U gostujučoj ekipi nastupio je i Drago Jović, momak iz Priboja koji je do kraja jesenje polusezone nastupao upravo u Priboju.

Nažalost, polovinom drugog perioda pri jednoj akciji, strijelac prvog pogotka na utakmici Boško Babić nezgodno je stao i tom prilikom povrijedio zglob lijeve noge. Prevezen je do Doma zdravlja u Ugljeviku gdje mu je postavljen gips. Tako je popularni Bole odvojen od terena bar nekoliko sedmica. 

Ove dvije ekipe su slobodne u prvom kolu (25. marta) proljetnog dijela prvenstva pa će tog dana odigrati uzvratni susret u Suvom Polju i tako nastaviti dobru saradanju ova dva kluba.