XS
SM
MD
LG

Mihajlović u Foči

Bojan Mihajlović (29) stasiti defanzivac, nakon uspešne internacionalne karijere ponovo se vratio u rodnu Foču i karijeru će nastaviti u  Sutjesci. Ovaj transfer je ranije najavljivan iz fočanskog prvoligaša ,u međuvremenu su pristi gli svi potrebni papiri  i Mihajlović će u nastavku prolećne sezone u prvoligaškom karavanu RS pomoći svom mati čnom klubu, da ostvari zacrtane cijleve. Predsednik Sutjeske,Radenko Vasijlević je istako da je dolaskom Mihajlovi ća nastavljena politika kluba koja se bazira na povratku igrača koji su ponikli u Sutjesci i oslonac na vlastiti igrački kadar.

   -Dogovor o povratku sa Bojanom Mihajlovićem je napravljen još tokom priprema,  ali proces registracije je potrajao malo duže, jer smo čekali papire sa Maldiva, gdje je Mihalović proveo poslednju sezonu.Sada je sve u redu i u nastavak prvenstva ulazimo dosta jači, a iskusni defanzivac ima pravo nastupa već u nare dnom kolu,  kada nam u goste dolazi banjalučki Željezničar. Osim Mihajlovića u zimskom prelaznom roku smo uspeli da u ekipu vratimo još dva naša igrača, koji su nastupali u drugim klubovima , Marko Mrgud se vratio iz gradačačke Zvijezde, a Ognjen  Pljevaljčić iz dobojske Sloge. Njihovim povratkom ekipa je dobila još više na kvalitetu  i uvereni smo da će proleće za Sutjesku biti  uspešnije od jeseni -zaključio je Radenko Vasiljević predsednik Sutjeske

Nakon što je Bojan Mihajlović  prošao sve omladinske pogone Fočaka i imao uspešne nastupe za seniorski tim Sutjeske , prešao  je  u zvorničku Drinu, koja je u to doba bila član bh Premije lige.Zatim ga je fudbalski put odveo u beogradski Rad, pa u  mađarsku Ujpešt Dožu.Potom je bio član bjeloruskog Isloča, pa ekipe Banants iz Jermenije u protkloj sezoni je nastupao za prvoligaša  sa Maldiva, sastav Mazije .