XS
SM
MD
LG

Domaljevac čeka šampione, Kakanj Radnik 

U subotu 31. marta polufinalnim utakmicama plej ofa nastavlja se doigravanje za prvaka BiH, a prvi mečevi se igraju kod lošije plasirane ekipe.

Igra se do dvije pobjede, a eventualno u trećoj odlučujućoj utakmici prednost domaćeg terena biće na strani boljeg sa ligaške tabele. 

Kao i prošle sezone u polufinalu koplja će ukrstiti, Domaljevac i Mladost, a drugi par čine Kakanj i Radnik. 

Da su Posavci iz Domaljevca stasali u stabilnog premijerligaša potvrđuje podatak da drugu sezonu zaredom igraju u polufinalu, a dočekaće aktuelne šampione odbojkaše Mladosti iz Brčkog. 

Liderski sastav Brčaka posle odbranjenih titula Kupa Republike Srpske i Kupa BiH sa optimizmom ulazi u odbranu šampionskog pehara ali ulogu favorita moraće opravdati na terenu. Nije se jednom dogodilo da se favorit i oklizne, a i potpisnik ovih redova sjeća se da su Jovan Ćendić Ćenda, Žarko Kisić, Saša Zimoljić, Rašo Janjić i ostali Mladostaši znali i pognute glave napustiti dvoranu "Grebnice", uz to i domaćini poručuju, nema predaje te se očekuje uzbudljiva odbojkaška predstava.

Utakmica između odbojkaša Domaljevca i Mladosti na rasporedu je u subotu 31. marta od 17,00 sati, u dvorani SŠC fra "Martina Nedića" u Orašju. 

Neizvijesnosti i uzbuđenja neće nedostajati ni susretima ekipa koje su ušle u doigravanje sa treće i druge pozicije između odbojkaša Kaknja i Radnika iz Bijeljine. 

Sastaju se dvije ekipe iz vrha BH odbojke, podjednake snage koje obećavaju veliku borbu sa vjerom da mogu stići do finalnog slavlja, a nijanse i sportska sreća odlučivaće o pobjedniku, a na kraju, sigurno biće to odbojka.

Meč između Kaknja i odbojkaša Radnika iga se u subotu 31. marta od 19,00 sati u dvorani KSC u Kaknju. 

Domaljevac