XS
SM
MD
LG

Princeze čekaju Banjalučanke, Kula Gradačac Gačanke

Ravanš polufinalnim utakmicama plej ofa nastavlja se doigravanje za prvaka BiH.

ŽOK Gacko

Aktuelne šampionke" brčanske princeze" i odbojkašice Gacka slavile su u prvim mečevima i vode sa 1:0 u seriju utakmica do dvije pobjede i na korak su od finala.

Neprikosnovene Brčanke protiv "banjalučkih studentica" su apsolutni favoriti i sve osim pobjede izabranica Smaila Pezerovića bilo bi prvorazredno iznenađenje.

Biće neizvijesno i velike borbe u meču između odbojkašica Kule Gradačac i Gacka. Izabrabice Gorana Hadžića nisu odustale od finala, tražiće priliku da iskoriste "domaći" teren u Pelagićevu i u majstorici odluče o plasmanu u veliko finale.

Neće biti lako i stasite Hercegovke, Nikolina Buha, Katarina Kaća Popović, Dajana Boljanović, Anđela Soknić, Ivana Košutić, Dijana Salatić, Teodora Vitković, Marija Jeglučić, Marina Khavalkina, Višegrađanka Bojana Tešević, Anica Popović, Svetlana Manojlović i ostale izabranice trenerskog tandema Saše Slijepčevića i Gorana Koprivice imaju pobjedničke ambicije te se očekuje odbojkaška poslastica i velika borba, a nijanse i sportska sreća odlučivaće o finalisti.

Eventualno teća odlučujuća utakmica na programu je u subotu 7. aprila kod bolje plasiranog, a evo i satnice revanš polufinalnig mečeva plej ofa.

Četvrtak 5. april

(1) Bimal Jedinstvo - (4) Bl Voley
19,30 Dvorana Gimnazije "Vaso Pelagić" Brčko

Petak 6. april

(2) Kula Gradačac - (3) Gacko
19, 00 Dvorana "Pelagićevo" Peagićevo