XS
SM
MD
LG

Novokmet odgovorio na post Mladosti

Nakon što se pre 60-tak minuta pojavio post OK Mladost Brčko, novog-starog  odbojkaškog šampiona Bosne i Hercegovine na Fejsubuku i njihovoj zvaničnoj stranici, a u kojoj prozivaju odbojkaše Radnika iz Bijeljine, oglasio se Bojan Novokmet, nekadašnji as Mladosti, a od prije tri mjeseca igrač Radnika Bijeljina. Evo šta je napisao:

Evo da podjelimo i post ŠAMPIONA ( zasluženo ) iz Brčkog! Svaka Vam čast - posebno igračima kluba i predsjedniku koji je omogućio evropske uslove u Brčkom. Pošto sam lično prozvan od strane čovjeka koji je pisao post, želim da mu se lično i obratim. Igrajući drugu utakmicu sa upalom grla i temperaturom od 39 stepeni , dajući poslednji atom snage za dres i grb Radnika, mislim da vaše priče o nesportskom ponašanju ne piju vodu. Uporedite gospodine budžete dva kluba i uporedite npr. primanje vaša dva korektora sa mojim primanje u klubu za koji sam 3 mjeseca izgarao, pa onda stavite prst na čelu i upitajte se da li smo mi zaslužili da na rezultatu 23:22 sudija oduzme nama čist poen ( blok aut), pa da isključi instituciju - našeg kapitena iz igre i tako vama dodjeli pehar ?!?! Da li ste se zapitali da li bi tako lako osvojili pehar da smo uzeli set za koji smo se jako trudili?!?! 
Neka Vama bude na čast ovo prozivanje i to što nas niste pozvali da odemo zajedno na piće posle utakmice ( kao što ste radili i prije svih godina ). Da je titula ostala zasluženo u Brčkom - JESTE. Da je najzaslužniji za to gospodin Kokanović - priznajte da jeste i zahvalite mu se što je napravio giganta od vašeg kluba ! Nadam se sa će se uskoro takav čovjek pojaviti i u Bijeljini, Kaknju, Gacku ili nekom drugom gradu gdje odbojka živi i gdje se i u ova teška vremena pune sale ! Sramota od saveza da ne mogu obezbjediti TV prenos finalne utakmice, da ne mogu obezbjediti takmičenje muške SENIORSKE reprezentacije i da se ovo takmičenje igra zbog sudija koji nemaju pojma o ovoj igri !!!

Hvala mojim saigračima i navijačima, ja mislim da ovaj osjećaj ne može ništa platiti !!

A čestitke mojim iskrenim prijateljima iz Bečkog, kao i navijačima Mladosti i hvala za aplauz kada me čika Savo prozvao sinoc na dodjeli medalje, to je moj najjači utisak posle svega ..

Bojan Novokmet

Podsjećamo da su ova dva kluba bili učesnici finalne serije plej ofa u šampionatui Bosne i Hercegovine. Nakon tri meča lavila je Mladost rezultatom 2:1.

 


Kakanj 78 3 : 0 7 Lukavac
Maglić 3 : 0 Gacko
Borac m:tel 0 : 3 Radnik
Modriča 2 : 3 Domaljevac
Jedinstvo 0 : 3 Mladost
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Mladost 18 17 1 51
2 Radnik 18 14 4 41
3 Kakanj 78 18 14 4 41
4 Domaljevac 18 12 6 34
5 Modriča 18 8 10 26
6 Borac m:tel 18 8 10 25
7 Jedinstvo 18 5 13 17
8 Gacko 18 5 13 14
9 Maglić 18 3 15 11
10 7 Lukavac 18 4 14 10