XS
SM
MD
LG

SLS: Voždovac – vojvodina 2:1

Od starta je Voždovac krenuo silovito i u 4. minutu preko Mašovića došao u vođstvo, Mašović je prodorom po levoj strani napravio sebi poziciju za šut i postigao lep gol iz “mrtvog ugla”. U 9. minutu još jedna prilika za Voždovac, pokušao je Luković, lopta je skakutala kroz kazneni prostor, ali gola nije bilo. U 16. minutu opet preti Luković. Ovaj put sa distance, ali lopta odlazi preko gola. U 20. minutu opasna je i Vojvodina. Šut Kalezića brani Čupić. U 23. minutu Petrović oprobava svoj udarac, ali lopta opet odlazi preko gola Vojvodine. Ipak u 25. minutu Voždovac dolazi do novog vođstva. Strelac je Mašović, a i ovaj put je gol stigao posle solo prodora. U 35. minutu šansa i za goste, Eze šutira iskosa, lopta odlazi pored gola. U 40. minutu korner za Zmajeve izvodi Luković, najbolji u skoku je Miloš Mihajlov, koji upošljava Petrovića, ali iz izgledne prilike Todor Petrović šutira preko gola.

U drugom delu smo videli opasniju igru gostiju koji su krenuli svim snagama ka golu Voždovca, pretili su Zmajevi preko Stankovića i Zlatkovića, ali rezultat je ostao nepromenjen. Promena je usledila u 75. minutu kada je Arsić uspeo da da pogodi mrežu Voždovca nakon gužve u kaznenom prostoru. Imali su gosti još jednu priliku, kada je opet zapretio Arsić, ali prečka i golman Čupić su otklonili opasnost.

STADION: FK Voždovac. SUDIJE: Glavni sudija: MAŽIĆ Milorad, prvi pomoćni sudija: RISTIĆ Milovan, drugi pomoćni sudija: ĐURĐEVIĆ Dalibor, četvrti sudija: MARKOVIĆ Momčilo. STRELCI: Mašović u 4. i 25. minutu za Voždovac i Arsić u 75. minutu za Vojvodinu.

VOŽDOVAC: Čupić Gajić, Petrović Stanković, Milutinović Stuparević, Bulatović Luković, Mihajlov Ćirković, Mašović. KLUPA: Milović Zlatković, Mirkailo Pavićević, Maksimović Pavlović, Gavrić. TRENER: VESELINOVIĆ Miloš.

VOJVODINA: Rockov, Saničanin, Arsić, Lakićević, Antić, Jovančić, Kalezić, Putinčanin, Eze, Mesarović, Veselinović. KLUPA: Ilić, Lazarević, Cebara, Subotić, Vujanović, Avramovski, Gajić. TRENER: VESELINOVIĆ Aleksandar.