XS
SM
MD
LG

Stanković: "Hektor" se u Banju Luku vraća trijumfalno

Denis Marjanović i Čedo Pantić, kik bokseri Kluba borilačkih sportova "Hektor"  iz Laktaša,  učestvovaće večeras na Reviji borilačkih vještina "Megdan Meridijan Fight night 3"  u Novom Sadu.

 

Press konferencija pred odlazak u Novi Sadfoto: Facebook stranica KBS "Hektor", Laktaši

Čedo Pantić u Novom Sadu će se boriti za šampionski pojas organizacije Megdan, u konkurenciji do 71 kilogram.

„Moj večerašnji protivnik, Srbijanac Novak Radulović, je dobar borac od koga sam, u prošlom meču u Sarajevu, bio poražen prekidom zbog posjekotine. Ovog  puta ću poručiti svima da se sutra u Banju Luku vraćam sa pojasom“, samouvjeren je Čedo Pantić.

Na ovoj manifestaciji će, pored ostalih mečeva, snage odmjeriti i reprezentacije Srbije i Rusije, što će biti prvi duel ove dvije selekcije u istoriji. Za Srbiju će nastupiti Denis Marjanović.

„U ovom meču protivnik će mi biti Aleksandar Šulak, reprezentativac Rusije, šampion ove zemlje, i tipični predstavnik sovjetskog kik-boksa. Ja sam vlasnik šampionskog pojasa „Megdana“, ali napominjem da ovaj meč neće biti meč za odbranu pojasa nego za prestiž. Nadam se da ćemo do kraja godine organizovati i duel za odbranu pojasa, možda čak i u Banjaluci. Ja sam spreman, i jedva čekam da meč počne“,   rekao je Marjanović.

Predrag Stanković,  predsjednik Kluba borilačkih sportova "Hektor", objasnio je da je „Megdan“ organizacija sa velikom perspektivom.

„Megdan je izuzetno respektabilna organizacija sa velikim brojem članova i izuzetno kvalitetnim mečevima. Ponosni smo što imamo priliku da učestvujemo u njihovim događajima. Trenutno pregovaramo da  sljedeću reviju organizujemo u Banjoj Luci“,  kazao  je Stanković.

Podršku kik bokserima Hektora pružiće i 500 navijača iz Republike Srpske,  koji su  organizovano otputovali za Novi Sad iz  Laktaša, Banjaluke, Modriče, Milića, Bijeljine, Vlasenice i Zvornika.

 

 

Čedo Pantić, Predrag Stanković i Denis Marjanović foto: Facebook stranica KBS "Hektor", Laktaši