XS
SM
MD
LG

Obradović objavio širi spisak rukometaša za baraž

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je danas širi spisak igrača na koje računa za mečeve baraža protiv Portugalije za plasman na Svetsko prvenstvo 2019.

Na spisku za utakmice u Nišu i Povoa de Varzimu nalazi se 28 igrača, od kojih je većina bila i na prvoj akciji sa selektorom Obradovićem u aprilu - duelima sa Nemačkom u Lajpcigu i Dortmundu.

Na spisku su: Darko ArsićMiljan PušicaVukašin VorkapićMilan ĐukićNikola PotićStefan VujićMladen KrsmančićNikola CrnoglavacDarko ĐukićVojislav BrajovićSvetislav VerkićŽivan PešićBogdan RadivojevićPetar ĐorđićVladimir JevtićNemanja IlićMomir RnićVanja IlićZoran NikolićMladen ŠotićĐorđe SpasićNemanja ZelenovićStevan SretenovićAndrija MađarMijajlo MarsenićDarko StevanovićVladimir Cupara i Tibor Ivanišević.

Baraž mečevi protiv Portugalije igraju se 10. juna u Nišu, dok će izabranici Ljubomira Obradovića četiri dana kasnije gostovati u Povoa de Varzimu.

U odnosu na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj u sastavu nema Petra Nenadića, Marka Vujina, Milana Jovanovića, Žarka Šešuma, Bojana Beljanskog, Dobrivoja Markovića, Nemanje Obradovića...