XS
SM
MD
LG

Regionalni RS Prijedor: Nismo Predložili nikoga za Skupštinu

Oglasio se i Regionalni rukometni savez Prijedor povodom novih zbivanja u rukometnom sportu Republike Srpske, koji je održao sjednicu Upravnog odbora 15. juna 2018. godine, a u dopisu iz Grada na Sani koji je potpisala predsjednik RRS Prijedor Nada Đaković stoji:

„Pod tačkom dnevnog reda broj broj 3 je bilo zauzimanje stavova u vezi zakazanih skupština RSRS za 16. juna i 30. juna 2018. godine.

Klubovi ORK Prijedor, RK Srednjoškolac i RK Kozara su dostavili identične predloge za organe i tijela RSRS, svoje prijedloge nisu dostavili ŽRK Mira, ŽRK Knezopoljka i ŽRK Dubica.

Predstavnik ZRK Dubica je izjavio da predstavnici kluba ne žele da budu kandidati za bilo koju funkciju u RSRS i RS BiH.

Upravni odbor nakon diskusije nije zauzeo stav po ovoj tačci dnevnog reda tj. nije usaglasio imena kandidata za organe i tijela RSRS za Skupštinu RSRS, te stoga prijedlozi koji se pojavljuju u dokumentu predsjednika Skupštine nisu usvojeni i nisu zvanično prijedlog Regionalnog rukometnog saveza Prijedor.“

Marinko Umicevic