XS
SM
MD
LG

Veleobrt “slučaja Brih”! Procurio dokaz da je bio potkupljen da izbaci Srbe?!

Feliks Brih je najnepopularnija ličnost u Srbiji u poslednje dve nedelje, što nimalo ne čudi jer je Nemac drastično oštetio reprezentaciju Srbije protiv Švajcarske i praktično izbacio Orlove sa Mondijala. Da je Brih oštetio Srbe, potvrdila je i FIFA koja ga je ekspresno poslala kući, Nemac je sudio samo meč Srbija – Švajcarska, a pojavile su se određene sumnje da je primio novac da bi “navlačio” za Švajcarce. Na Brihovom računu odjednom se pojavilo – dva miliona evra!

Pojedini mediji smatraju da je Briha direktno kupila – šiptarska mafija! Na pitanje odakle mu toliko novac na računu, Brih nije imao jasan, već konfuzan i sumnjiv odgovor, što je samo potvrdilo da tu nisu čista posla i da je vrlo moguće da je Nemac, kao svojevremeno njegov zemljak Robert Hojcer, uzeo novac da bi direktno uticao na ishod meča. Podsećanja radi, Brih nije svirao očigledan penal za Srbiju posle rvačkog zahvata dvojice Švajcaraca nad Aleksandrom Mitrovićem, a uz to je Orlovima delio kartone kao konfete.

Pojavile su se i informacije da su ljudi iz FIFA sve ovo saznali i da su, da bi izbegli skandal svetskih razmera, ekspresno poslali Briha kući. Ipak, nisu uspeli da zataškaju slučaj, a ostaje da se vidi da li će biti pokrenuta ozbiljnija istraga protiv Nemca, koji je posle ovoga verovatno okončao sudijsku karijeru.

Izvor: Srbijadanas.com / Foto: Printscreen

Feliks Brih