XS
SM
MD
LG

Vlasenica uzela pobjednički pehar u Toplici

Pobjednik Memorijalnog fudbalskog turnira „Sveštenomučenik Boban  Lazarević“, koji je u nedjelju, 8.7.2018. godine, održan u Toplici, je ekipa Vlasenice. Vlaseničani su na putu do finala savladali ekipe Zvornik-puteva, Bratunca i Lokanja, a za pobjednički pehar su se borili sa domaćom ekipom Toplice, koju su pobijedili rezultatom 2:1.

 

Pobjednička ekipa na Memorijalu "Sveštenomučenik Boban Lazarević"

Vlaseničani ne kriju zadovoljstvo što su odbranili prošlogodišnju titulu.

„Vlasenica već tradicionalno ima svoje predstavnike na ovom turniru, koji se, u okviru Petrovdanskih dana, održava u spomen na sveštenika Bobana Lazarevića, koji je poginuo 5.7.1992. godine, i sve stradale Srbe u Podrinju. Ponosni smo što smo i ove godine, kao i prethodne,  u jakoj konkurenciji, osvojili prvo mjesto. Drago nam je što ovaj turnir iz godine u godinu postaje masovniji, o čemu svjedoči i činjenica da je 2017. na turniru učestvovalo osam, a ove godine 14 ekipa iz Srpske i Srbije. Zahvalni smo načelniku opštine Vlasenica Miroslavu Kraljeviću što je i ove godine podržao i pomogao naš odlazak na ovaj turnir“, kazao je Đuro Vuksić iz pobjedničke ekipe.

Pehare za osvojena prva tri mjesta i zahvalnice učesnicima uručio je načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić, pokrovitelj Memorijalnog turnira „Sveštenomučenik Boban Lazarević“.

Ekipa Vlasenice igrala je u sastavu:  Nebojša Kovačević,  Nenad Drakulić, Đuro Vuksić, Zoran Radivojević, Vitomir Tomić, Srđan Sladoje i Milomir Milovanović, koji je, sa pet pogodaka, bio najbolji strijelac u timu.

 

Ekipa Vlasenice na Memorijalu "Sveštenomučenik Boban Lazarević"