XS
SM
MD
LG

Spartak Ždrepčeva krv predstavio nova tri igrača

Promovisana su nova pojačanja u FK Spartak Ždrepčeva krv koji su potpisali ugovor. Novi igrači Spartaka su Milan Marčić, Dejan Đenić i Jovan Lazić.

Igrače je predstavio direktor Dragan Đorđević – Novi igrači koji će pojačati redove Spartak Ždrepčeve krvi su Milan Marčić, koji igra na poziciji zadnjeg veznog zatim ofanzivni Dejan Đenić, koji je došao iz Zemuna i od kojeg očekujemo da nadomesti odlazak Nikolića. Velika perspektiva je Jovan Lazić, koji je ponikao u našoj omladinskoj školi, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i na preporuku stručnog štaba smo potpisali profesionalni ugovor sa njim. 

Milan Marčić je došao iz Javora, a pre toga je igrao u nekoliko klubova u Srbiji ali i u insotranstvu u Portugaliji. – Prošla sezona je bila sjajna za Spartak, nadam se da će biti i ova, da ćemo ponoviti bar prošlosezonski uspeh, ali i napraviti dobar rezultat u Evropi. 

Najiskusniji novajlija je zasigurno tridesetdvogodišnjeg Dejan Đenić koji je došao iz Zemuna.  – Znamo koje su ambicije kluba. Brzo smo dogovorili saradnju, klub kao što je Spartak zaslužuje Evropu i vrh Super lige. Dobro se radi, atmosfera je dobra, ne vidim razlog da ne bude uspeha. Nadam se da ću iskustvom, zajedno sa Torbicom, ovim sjajnim mladim igračima pomoći da igraju lepo i dobro, te da budemo u vrhu domaćeg takmičenja.

Jovan Lazić (1999. godište) potpisao je svoj profesionalni ugovor – Ovo mi je već peta godina u Spartaku, sada prelazim u seniorski fudbal. Potrudiću se da se izborim za prvi tim i na taj način zahvalim stručnom štabu i upravi na poverenju.