XS
SM
MD
LG

Aleksandar Simić prozvao Motoriste

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića današnjom prozivkom na stadionu u Vojkovićima ozvaničili su početak priprema za novu sezonu u Drugoj ligi Republike Srpske grupa Istok.

Trener Motorista, Aleksandar Simić, poželio je dobrodošlicu igračima i predstavio plan priprema pred novu sezonu.

Igrački kadar Famosa se, u odnosu na prošlu sezonu, gotovo i nije mijenjao. Neće u timu Famosa za iduću sezonu biti iskusnog čuvara mreže Dušana Remića i praktično to je jedini odlazak u ovoj pauzi, mada je i u finišu sezone sve više šansu dobijao mladi Nemanja Jovičić.

Što se tiče dolazaka u Vojkoviće su za sada stigla dva nova igrača. Iz Radničkog iz Karakaja stigao je Miladin Perić, dok je iz Slavije stigao mladi defanzivac Jovan Avramović koji je izašao iz juniora ove godine.

Za sada, u klubu su pomalo i zakopčani što se tiče ambicija. Nema sumnje da će Famos i ove godine biti u samom vrhu tabele Druge lige. I dok mu je prethodnih sezona baš malo falilo da se uhvate u borbu za Prvu ligu Republike Srpske, sada se, istina pomalo i stidljivo, može čuti da je želja da se klub poslije nekoliko godina ponovo vrati u prvoligaški karavan, mada svi žele da sačekaju početak sezone i tek onda da govore o ambicijama.

Nema sumnje da će u Vojkoviće u narednim danima stići još nekoliko novih imena, a neka od njih bi mogla biti i ogromna pojačanja za Famos.