XS
SM
MD
LG

Apel Nebojše Čovića

Nebojša Čović

Košarkaši Crvene zvezde otvaraju finalnu seriju plej ofa ABA lige u ponedeljak protiv ekipe Partizana.

Prvi meč na programu je u ponedeljak od 20.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Veliko finale igra se na tri pobede, crveno beli su domaćini u prve dve utakmice.

Pred finalnu seriju predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović uputio je apel:

KK Crvena zvezda uradio je sve neophodne aktivnosti zajedno sa svim službama koje će biti uključene u organizaciju ove utakmice, kako bi prva dva meča finalne serije protekli u najboljem redu. Podsećamo da KK Crvena zvezda nije štampao dnevne karte za predstojeće mečeve, kao i da će u dvoranu ući vlasnici sezonskih karata koji ih lično pokažu na ulazima u dvoranu (ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti).

 

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima. Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima.

Raspored ulaza u dvoranu možete pogledati na sledećem linku i u vesti sa jasnim instrukcijama koje je klub objavio u nedelju

Povodom početka finalne serije našim navijačima koji će se naći u hali „Aleksandar Nikolić“ u ponedeljak i sredu, apelom se obratio i predsednik KK Crvena zvezda.