XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bećarević presudio Kozari

03.09.2016 Slobodan Babić

Do nove pobjede fudbaleri Sloge doÅ”li su teÅ”kom mukom. Kao Å”to se i očekivalo Kozara se predstavila kao čvrsta i homogena ekipa koja je svoju Å”ansu tražila u brzim kontranapadima.Ā 

Domaći fudbaleri imali su laganu terensku inicijativu i već u 6. minutu Mahmutović je propustio idealnu priliku, kada je golman Mančić intervenisao izvrsno i lopta je zavrÅ”ila u korneru. Čuvar mreže gostiju spriječio je Borislava Lukića u 14. i Jovu Lukića u 35. minutu da realizuju izuzetmo povoljne prilike.

Na početku drugog poluvremena gosti su preuzeli inicijativu i stvorili dvije-tri povoljne prilike za gol koje nisu iskoristili. Kojić u dva navrata i Marinković, a dobro je intervenisao Milkanović. Ipak, bodreni od vjernih navijača fudbaleri Sloge kreću u ofanzivu i u 57. minutu radost na "Lukama". Nakon lijepe akcije nekoliko fudbalera Sloge lopta dolazi do DuÅ”ka Bećarevića, koji sa ivice Å”esnaesterca Å”alje loptu u donji lijevi ugao gola gostiju a golman Mančić bio je nemoćan. Imali su nakon ovog gola domaći joÅ” nekoliko prilika i to posebno u finiÅ”u utakmice kada su Bećarević, Jupić i Zelenković umjesto u gol loptu poslali preko prečke.

U svakom slučaju Sloga je osvojila vrijedne bodove i očekivati je da će u narednim susretima pružati joÅ” bolju i efikasniju igru.

SLOGA - KOZARA 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Bećarević (57).Ā 
Sradion: "Luke".Ā 
Gledalaca: 400.Ā 
Sudija: Jovo Karić (Trebinje).Ā 
Žuti kartoni: Hadžikadunić, Bećarević, Ćebić, G. Lukić (Sloga), Makitan, Adžić, Dekić, Marin (Kozara).

SLOGA: Milkanović, Janković (od 80. min. Radovanović), Mahmutović (od 75. min. Zelenković), Hadžikadunić, J. Lukić, Bećarević, B. Lukić (od 57. min. Jupić), Blagojević, Ćebić, Lalić, G. Lukić. Trener: Mitar Lukić.

KOZARA: Mančić, Marinković, Makitan, Petrović, GliÅ”ić (od 67. min. Petković), A. Popović, Kojić, (od 76. min. M. Popović), Bunić (od 71. min. Marin), Dekić, S. Popović. Trener: Velimir Stojnić.

Igrač utakmice: DuÅ”ko Bećarević (Sloga).

Fudbal Fudbal Prva liga Republike Srpske Sloga Kozara
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača