XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Ćulum pogodio u posljednjem minutu

05.11.2016 Drago Gajić

Lokalni derbi nije ispunio očekivanja malobrojnih gledalaca na stadionu Drine. Ekipe koje pretenduju na plej of, nisu stvorile previŔe izglednih prilika.

Danijel Ćulum sa loptom / foto: Rade Jokić

NajljepÅ”i momenat na utakmici desio se u 90. minutu kada je postignut odlučujući gol. Bio je dosuđen slobodan udarac za Drinu, a loptu je na oko 20 metara namjestio Danijel Ćulum, najbolji akter utakmice. Uslijedio je rezantan Å”ut, lopta je pogodila najpre stativu, pa onda otiÅ”la iza leđa veoma dobrog BoriÅ”e Bodiroge.

U 9. minutu dva puta je iz blizine Å”utirao Dejan RaÅ”ević,Ā  ali se Bodiroga nije dao savladati. U 22. minutu Vučić je Å”utirao malo iskosa sa oko deset metara i pogodio stativu gola Maksimovića. U 43. minutu Ćulum je iz slobodnog udarca sa oko 18 metara pogodio prečku, ali se bez golova otiÅ”lo na odmor.

Jedino vrijedno pored gola Ćuluma, bila su dva udarca Stojanova iz izglednih prilika. U 77. minutu njegov Å”ut odbranio je Bodroga, a u 88. minutu je bio neprecizan.

DRINA ā€“ PODRINJE 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Ćulum (90).
Stadion: Gradski u Zvorniku.
Gledalaca: 200.
Sudija: Milan Tadić (Doboj).
Žuti kartoni: Kikić (Drina), Vujičić, KrajiÅ”nik, Marković (Podrinje).

DRINA: Maksimović, RaÅ”ević, Vasić (od 78. Marković), Stojanov, Kikić, Ikić (od 84. Majlović), Jokić, Zekić (od 75. Dragutinović), Ćosić, Ćulum, Mijailović. Trener: Mile Lazarević.

PODRINJE: Bodiroga, Filipović, Jokić, Vujić, Pavić, Arnautović, Janjić (od 68. Mulamustafić), Vučić (od 67. Sajtanović), KrajiÅ”nik, Marković, Matić (od 88. Merić). Trener: Senad Hadžić.

Igrač utakmice: Danijel Ćulum (Drina).
Ā 

Fudbal Fudbal Prva liga Republike Srpske Drina Podrinje