XS
SM
MD
LG

1 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Tadić čuva vrh

04.11.2017 Slađan Jeremić

PETROVO – Fudbaleri Alfa Modriče savladali su žilavi Ozren sa 3:1 i tako zadržali lidersku poziciju. Već u 16.minutu došlo je do promene rezultata. Naime, Goran Lukić je šutirao topovski sa distance, lopta se od stative odbila u polje, pa su pljuštali udarci ka golu domaćina, golman Nenad Ćuković dva puta je izbio loptu, jednom je sa gol linije loptu izbio i Saša Majstorović, ali ona je došla do Marka Tadića koji šutira sa oko 15 metara malo iskosa sa leve strane u suprotni ugao.

U 50.minutu je sapleten Radoslav Prljeta, slobodan udarac sa 18 metara izveo je Tadić, prevario tzv.živi zid i pogodio cilj.

Onda je u 69.minutu pogrešio arbitar Dragan Todić iz Doboja koji je imao „laku ruku“ kod dodele žutih kartona. Naime, Vlatko Vuković je krenuo munjevito ka golu gostiju, sudarili su se Vuković i čuvar mreže Marko Đurić, ali delioci pravde nisu videli prekršaj za najstrožu kaznu.

Onda je Vlatko Vuković u 73.minutu malo iskosa sa leve srane šutirao, pogodio cilj i vratio nadu domaćinu u mogućnost osvajanja boda ili celog plena.

Ipak, u 86.minutu lucidni Tadić asistira, a Siniša Sarkić potpisuje zasluženi trijumf Modričana, čija je šampionska pesma sve glasnija.

U ritmu Marka Tadića...

Druga liga RS, grupa „Zapad“:

Ozren – Alfa Modriča 1:3 (0:1)

Stadion: Lužanjak. Gledalaca: 50. Sudija: Dragan Todić (Doboj) . Strelci: Vuković u 73.minutu za Ozren, Tadić u 16.i 50., S.Sarkić u 86.minutu za Alfa Modriču. Žuti kartoni: Pupovac, Nikić, Karajbić, Katanić (Ozren), S.Sarkić, Trifković, Prljeta, Tadić i rezervni golman Tripić(Alfa Modriča).

OZREN: Ćuković , Sofrić , Nikić , Katanić , V.Vuković , Karajbić , Bešić  S.Vuković , Đurić , Majstorović , Pupavac .

ALFA MODRIČA: Đurić , Kojić , S.Sarkić , Buljić , Radić , Šuka (od 58.min.Dudić ), Trifković , Lukić , Prljeta , Tadić , Galešić (od 63.min.LJ.Sarkić ).

Igrač utakmice: Marko Tadić (Alfa Modriča) 8.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Ozren Alfa Modriča
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača