XS
SM
MD
LG

4 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Vranjak deklasirao Srpčane

06.11.2017 Slađan Jeremić

MODRIČA – Vranjak je dugo čekao na trijumf i do njega stigao,ipak, teže nego što se očekivalo. U 13.minutu veliki posao uradio je Aleksandar Gajić i centrirao sa leve strane, a Ljubomir Rakić se izborio za loptu, šutirao i pogodio cilj. Gosti se ni tada nisu predavali, često su umeli da „slože“ brzu kontra akciju. U 38.minutu Igor Nježić je šutirao sa pristojne udaljenosti, sasvim iskosa sa leve strane, lopta je pogodila nekog iz zadnje linije domaćina, promenila je smer i prevarila golmana Miroslava Lukanovića. Dugo se vodila žestoka borba za svaki pedalj terena, ali je otpor gostiju slomljen u 60.minutu. Dejan Vidović, koji je prvo poluvreme proveo na klupi, lepo je asistirao, a Spasoje Savkić doneo novu prednost Vranjačanima. Gosti su dugo protestovali, misleći da se napadač rivala poslužio rukom. Onda je u 74.minutu Gajić šutirao sa distance, lopta je prohujala pored gola, a da se zakoprcala u mreži bio bi to pogodak za tv – špice.

I drugi prvotimac domaćina, Igor Gerusi, ušao je u igru sa klupe. Nakon tri minuta je iskoristio lepu asistenciju toliko korisnog i borbenog Aleksandra Gajića, te svojim pogotkom , lobujući Dražena Babića, poslao poruku domaćim navijačima:“Možete da slavite!“

Finiš utakmice u potpunosti je pripao domaćinu, iako je trener Srpčana Miodrag Nježić pokušavao svoje bogato iskustvo da prenese na igrače. Spasa gostima nije bilo, a Gerusi je u 87.minutu potpisao lepu fudbalsku priču po hladnom vremenu, novembarskom.

Vranjak kreće ka luci spasa...

Vranjak – Sloga Srbac 4:1 (1:1)

Stadion: Centar. Gledalaca: 100. Sudija: Dragan Kesić (Gradiška) . Strelci: Rakić u 13., Savkić u 60., Gerusi u 79., i 87.minutu. Žuti kartoni: Rakić, Vajkić, Janković, Gajić(Vranjak), Grbić, Radaković, D.Babić, Ugren(Sloga).

VRANJAK: Lukanović , Ristić (od 76.min.Gerusi ), Janković , Ne.Savić , Trepić , Gajić , Rakić , Mikelini , Savkić (od 69.min.Vajkić ), Stojanović , D.Savić (od 59.min.Vidović ).

SLOGA: Babić , Ugren , Maletić , Malbašić , Grbić , Kršić , Radaković (od 69.min.Smiljanić ), Nježić , Zukanović , Todorović (od 46.min.Grgec ), Bjelonić (od 81.min.Majstorović ).

Igrač utakmice: Igor Gerusi(Vranjak) .

 

FK Vranjak

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Vranjak Sloga(S)
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača