XS
SM
MD
LG

0 : 2
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Novi poraz Kozare

07.10.2017 Administrator DC

Ā 

U utakmici 9. kola I lige Republike Srpske odigranoj danas na Gradskom stadionu u GradiŔci pred neŔto manje od sto gledalaca , FK Kozara je doživjela novi poraz. Ovaj put bolje je bilo Podrinje iz Janje i zasluženo slavilo sa 0-2.

Prvi do Å”anse dolaze fudbaleri Kozare u 9. minuti, kada GliÅ”ić na centarÅ”ut Popovića Å”utira glavom, ali preko gola. Izmjenjuju se obe ekipe u napadima, ali svi zavrÅ”avaju između dva Å”esnaesterca. U 21. minuti DoÅ”lo vara odbranu i Bojanića i dovodi goste u vođstvo od 0-1. Imaju fudbaleri Kozare odličnu Å”ansu za izjednačenje samo Å”to su krenuli sa centra, ali Stamenković sa peterca glavom Å”alje loptu pored stative. Preuzimaju fudbaleri Kozare inicijativu, ali bez konkretne Å”anse, dok su se gosti orjentisali na kontranapade i iz jednog takvog KarjaÅ”ević odlično Å”utira, ali je sjajan Bojanić, da bi na odbijenu loptu natrčao Sajtanović i pogodio stativu.

U drugom poluvremenu ista slika, većinom se igra između dva Å”esnaesterca, da bi prvu Å”ansu za goste propustio DoÅ”lo, nakon intervencije Petrovića. Krenuli su igrači Kozare u napad i pokuÅ”avaju GliÅ”ić i Milojević, ali je siguran Radić. GliÅ”ić pokuÅ”ava joÅ” jednom nakon centarÅ”uta Majetića. I dok su fudbaleri Kozare sve snage skoncentrisali na napad i pokuÅ”aj da izjednače, igrači Podrinja odigravaju brzu kontru i u 87. minuti Vujić postiže gol za konačnih 0-2.

U sljedećem 10. kolu I lige Republike Srpske fudbaleri Kozare putuju u Donji Šepak gdje će ih ugostiti ekipa Napretka. Utakmica se igra u subotu 14. 10. 2017. godine sa početkom u 15 časova.

Podrinje (Janja):Ā Radić Č., Đurić A., Jusufović M., Vujić F., Arnautović M., Malamustafić B., Đokić A., DoÅ”lo D. (od 86. min. BeÅ”irović A.), Stjepanović M. (od 58. min. Đokić A.), Sajtanović M. (od 54. min. Redžić Dž., Čebić B., KarjaÅ”ević H., trener: Hadžić S., nisu igrali: Đurić S., Barjaktarević A., Gligić P., DerviÅ”ević M.

FK Kozara:Ā Bojanić M., Petrović O., Petrović O., Ā GliÅ”ić D., Stamenković U. (od 46. min. Milojević S.), TomaÅ” S. (od 72. min. Majetić A.), PaÅ”tar M., Petković Z., Aljetić B., Popović S., Kovljen S. (od 60. min. Feher R.), trener: Ā Äurić S., nisu igrali: Vuković D., Babić R., Babić N., Gvozden S.

Kozara - Podrine / Foto: fkkozara.com Goran Radomirović Riro

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Kozara Podrinje
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača