XS
SM
MD
LG

0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Jakupović Rudaro spasilac

04.04.2018 Jelica Vujanović

Dva minuta prije kraja utakmice Demir Jakupović je postigao jedini, pobjedonosni, pogodak na gostovanju u Mrkonjić Gradu kojim je Rudar Priejdor osvojio tri vrlo važna boda i nastavio trku sa Zvijezdom-09 u trci za titulom u Prvoj ligi Republike Srpske i plasmanom u Premijer ligu BiH.

U obostrano loÅ”oj fudbalskoj predstavi Prijedorčani su bili za nijansu bolji i zasluženo su slavili minimalnu pobjedu, a prije gola Demir Jakupović i Milan Å akić su pogodili stativu. Domaćin je prijetio u dva navrata preko MiloÅ”a Perovića koji nije bio priseban u odsudnim trenucima.

Ovo je trinaesta prvenstvena pobjeda ā€œrudaraā€, a u sljedećem kolu u subotu na Gradskom stadionu u Prijedoru izabranici trenera Zlatka Jelsiavca čekaju tradicionalno neugodnu Drinu iz Zvornika.

Sloboda - Rudar Prijedor 0:1 (0:0)

Stadion: ā€œLukeā€ u Mrkonjić Gradu. Gledalaca: 100. Sudija: Slađan DoÅ”lo (Istočno Sarajevo). Strijelac: 0:1 Jakupović (88). Žuti karton: Marić (Rudar Prijedor).

SLOBODA (MG): Modić, Jekić, Topić, Lazendić, Peno, Savanović, Đukarić, Gračanin, Perović, Sladojević, Stijepić (od 86. Mitrić). Trener: Čedomir Ćulum.

RUDAR PRIJEDOR: Hamzabegović, Jakupović, Lolić (od 86. Jandri), Šakić (od 58. Ćatić), Kukić (od 46. Jaćimović), Vojinović, Pekija, Pecelj, Popović, Marić, Dekić. Trener: Zlatko Jelisavac

Ā 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloboda Rudar Prijedor