XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Bratstvo zaustavilo Vukove

14.05.2018 Nenad Vasić

 

Fudbaleri Vučijaka su nakon 13 utakmica bez poraza doživjeli prvi neuspjeh. Poraženi su u Donjoj Dubici od domaćeg Bratstva rezultatom 1:0.

Od samog početka domaći su se opredijelili da brane svoj gol, pa da preko brzonogog i nezgodnog Ljube Dervenića u napadu iz kontri učine nešto više. Upravo je on postigao jedini gol na utakmici u 69.minutu.

U 19.minutu sa nekih 17-18 metara odlično šutira Mladen Živković ali još bolje reaguje golman domaćih i loptu vadi ispod same prečke. Gosti su imali terensku inicijativu ali bez rezultata. U prvom poluvremenu priliku je imao Saša Radić ali lopta je otišla nakon što je zakačila jednog igrača domaćih u korner. Nakon primljenog gola gosti su i dalje pokušavali ali sve je to bilo jalovo bez završnice. Dosta su griješili i eto doživjeli poraz nakon punih 13 kola.

Prvenstvo se sada ponovo zahuktava jer je najbliži pratilac Hajduk iz Kožuha slavio na svom terenu protiv Ukrine sa 7:2 i smanjio zaostatak u odnosu na lidera na samo dva boda.

BRATSTVO – VUČIJAK 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Ljubo Dervenić u 69.minutu. Stadion: Bratstva. Gledalaca:50. Sudija: Goran Ilić (Doboj). Pomoćnici: Danko Šljivić i Danijel Atijas (oba iz Doboja). Delegat: Veseljko Kršić (Doboj). Žuti kartoni: Ljubo Dervenić, Čardaković, Đurić, Mišo Dervenić (Bratstvo), D.Starčević (Vučijak).

BRATSTVO: Tubonjić, Mihaljčić, Nijemčević, Goranović (od 21. minuta Osmanhodžić (od 80. Mišo Dervenić), Todić, Srdić, Ljubo Dervenić, Đurić, Čardaković, Džombić (od 76. Ivetić), N.Dervenić.

VUČIJAK: Ninković, Miloš Živković, Stanišić, Mitrović, D.Starčević, Ristić, Gavrić, Gajić (od 76.minuta Šumatić), Užar (od 63. Lukić), Mladen Živković, Radić.

Igrač utakmice: Ljubo Dervenić (Bratstvo)

Bratstvo - Vučijak

Međuopštinske lige Međuopštinske lige Područna liga RS – Doboj Bratstvo Vučijak
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača