XS
SM
MD
LG

10 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Dobojlija sudio derbi

28.10.2017 Nenad Vasić

Odlični dobojski futsal sudija Goran Ilić zajedno sa banjalučanima Željkom Dragojevićem i Tomislavom Gračaninom sudio je derbi utakmicu Futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine između domaćeg aktuelnog Å”ampiona Ā Mostar Stari grad Staklorad i viÅ”estrukog bivÅ”eg Å”ampiona ekipe MNK Centar iz Sarajeva. Domaći su slavili ubjedljivim rezultatom 10:3 i tako su pokazali da su glavni favoriti da odbrane naslov Å”ampiona.

Treba reći da za Mostarce nastupa Dobojlija Marijo Aladžić koji je jedan od najboljih futsalera u Bosni i Hercegovini i standardni reprezentativac. Doboj treba da se ponosi Å”to ima njih dvojicu.

Goran Ilić je jedan od najboljih sudija futsala, koji plijeni autoritetom i ovaj meč po treći put je odsudio bez greÅ”ke. Njegov sudijski kvalitet nije sporan, aĀ  to je dokaz samo delegiranje za ovaj meč. Očito je da komesar za suđenje ima apsolutno povjerenje u njega. Ā Možemo reći da ja Ilić dobojski Ricoli. Jer on već prevazilazi ovu ligu i njegovo mjesto je na evropskim utakmicama futsala.

Futsal Futsal Premijer liga BiH Mostar SG Staklorad Centar
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača