XS
SM
MD
LG

82 : 88
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Rogatica stala u Rogatici

27.11.2017 Risto Ljubomirov

Košarkaši Sutjeske zabilježili su prvu ovosezonsku gostujuću pobjedu. Oni su u Rogatici savladali istoimenog domaćina rezultatom 82:88.

Na početku utakmice vodila se ravnopravna borba, sve do 2 minuta prije kraja prve četvrtine, kada je na semaforu rezultat bio 21:21. Tada igrači Sutjeske prave mini seriju od 5:0 i na pauzu odlaze sa rezultatom 26:21 u svoju korist.

Nastavili su naši momci sa dobrom igrom na početku druge četvrtine. Prednost se povećavala, a sredinom četvrtine iznosila je i maksimalnih +15 (27:42). Tada dolazi do nevjerovatnog pada u igri Sutjeske. Mnoštvo grešaka, neorganizovani napadi, slaba igra u odbrani… Iskoristili su to domaći igrači i za samo 5 minuta preokrenuli rezultat u svoju korist i na odmor otišli sa prednošću od 4 poena. Rezultat na poluvremenu je glasio 48:44.

Veliki odmor bio je izuzetno potreban našim igračima, ali i stručnom štabu. Konsolidovali su redove i u drugo poluvrijeme ušli mnogo bolje. Brzo su stigli prednost domaćina, a do kraja treće četvrtine i poveli. U posljednji period igre ušlo se pri rezultatu od 60:63.

Na početku četvrte četvrtine Sutjeska se odvaja i poslije 3 minuta igre u ovom periodu ima 9 poena viška (62:71). Rogatičani se brzo vraćaju i prilaze na 3 poena zaostatka. Ipak, u završnici utakmice bolje su se snašli igrači Sutjeske i na kraju upisali važnu pobjedu.

Najefikasniji u našem timu bili su Živanović sa 28 i Mrković sa 24 postignuta poena. Živanović je dodao i 11 skokova. Pratili su ih Ivanović sa 18 poena i 9 skokova i Stefan Radović koji je postigao 12 poena.

U ekipi Rogatice bolji od ostalih bili su Okiljević i Slijepčević sa 27 odnosno 23 postignuta poena.

U sljedećem kolu Sutjeska na domaćem terenu dočekuje ekipu Sokoca.

KK Sutjeska

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Rogatica Sutjeska
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača