XS
SM
MD
LG

0 : 1
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Kozari bodovi u Derventi

11.08.2018 Administrator DC

Utakmicama 1. kola danas je počelo prvenstvo u I ligi Republike Srpske. U Derventi su se sastaliĀ  Tekstilac i Kozara. U odličnoj fudbalskoj predstavi Kozara je slavila sa 0-1.

Prvi minuti utakmice prolaze u obostranom ispitivanju snaga i igra se većinom na sredini terena. Prva pokuÅ”ava Kozara preko Kremenovića u 9. minuti. U 11. minuti Radoja izvodi slobodan udarac i pronalazi Stjepanovića koji glavom Å”alje loptu preko gola Dervenćana. Uzvraćaju i domaći, a najopasniji su Maksimović i Perić. U 20 . minuti GliÅ”ić odlično pronalazi Kremenovića, ali njegov udarac brani golman Tekstilca. Uzvraćaju Dervenćani preko Perića koji sam izlazi pred Ilića, ali je golman Kozare siguran. Malo zatim pokuÅ”ava Radoja iz slobodnog udarca ali golman Plisnić interveniÅ”e. U 34. minuti Srboljub Jandrić maestralno Å”utira sa desne strane sa nekih 22, 23 metra i pravim evrogolom dovodi Kozaru u vođstvo od 1-0.

Nastavlja Kozara s dobrom igrom i u drugom poluvremenu. Odmah Å”ansu propuÅ”ta GliÅ”ić koji ne stiže zahvatiti ubačenu loptu Kremenovića. U 55. minuti odlično slobodni udarac izvodi Radoja ali Plisnić zadnjim snagama spaÅ”ava svoju mrežu. Domaćini pokuÅ”avaju da dođu do izjednačenja, ali odbrana Kozare odolijeva. U 67. minuti neoprezno starta na protivničkog igrača Radoja i nakon drugog žutog kartona sudija Đorđić ga Å”alje u svlačionicu i Kozara nastavlja sa igračem manje. Iako bez važnog igrača, smogli su igrači Kozare snage i oduprijeli se svim napadima, te u GradiÅ”ku zasluženo odnose sva tri boda.

U subotu 18. 9. 2018. godine igra se 2. kolo u I ligi Republike Srpske. Kozara će na Gradskom stadionu u GradiÅ”ci ugostiti Poddrinje iz Janje. Utakmica počinje u 18 časova.

Tekstilac - Kozara 0:1 (0:1)

Tekstilac (Derventa):Ā Plisnić D., Marić D., Jolović D., Kovač A., Đuričić S., Maksimović S. (od 76. min. Ćorić Da.), Duspara Z., Perić O., Susaković I., Komlenović V., Kukić M. (od 59. min. Ćorić D.), trener: Stojić M., nisu igrali: Pećić D., Vukadinović D., Brković S.,Ā  Đekić D., Vugdalić B.,

Ā FK Kozara:Ā Ilić M., PaÅ”tar M., Petrović O., Radoja S., Kremenović V.(od 83. min. Komljenović D.), GliÅ”ić D., Jandrić S., Petković V.(od 60 min. Novaković M.), Bunić N., Stjepanović N., Kondić A., trener : Trivunović V., nisu igrali: Dončić D., Lolić D., Mirjanić A., Ninković U., Gvozden S.

FK KozaraĀ 

fudbaleri Kozare /Foto: Goran Radimirović Riro

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Tekstilac Kozara
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača