XS
SM
MD
LG

1 : 2
Poluvreme
0 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Omarska povela sa 1-0,strijelac Rosić
17'
Gol
Igrač Omarske Krecelj povisio vođstvo svog tima na 0:2.
Penal
Ljubić - Omarska 0-2. Golman Omarske Jokić odbranio penal.
Završeno. Omarska slavili. Tri boda idu u Omarsku.
1 0 pre 5 godina
Predrag Nišić je ovo ocenio zelenim kartonom 

Izveštaj utakmice

Omarska kući pjevajući

27.10.2018 Administrator DC

Napokon. Omarska je u dvanaestom kolu zabilježila prvu pobjedu u gostima i to u Prnjavoru, protiv ekipe Ljubića. Nakon svih peripetija i poraza, Omarska je otputovala u Prnjavor bez četiri standardna igrača, ali i danas se potvrdilo da mlađi igrači zaslužuju šansu i danas su je iskoristili. Nije Omarska otputovala bez ambicija, jer je sigurno da rezultati ne odgovaraju kvalitetu ekipe i da smo dosta utakmica izgubili za dlaku.

Omarska je bolje ušla u utakmicu i bila je opasnija čitavo prvo poluvrijeme. U sedamnaestom minutu Rosić se odlično snašao među dvojicom igrača u šesnaestercu domaćih i iz poluvoleja pogodio mrežu Ratkovića za vođstvo od 1:0. U trideset prvom minutu Panić je sjajno probio, izmješao odbranu Ljubića i na kraju povratno loptom uposlio Krecelja koji ju je smjestio u mrežu za 2:0. Iz prvog poluvremena treba izdvojiti i jedan šut Rosića koji je fijuknuo tik kraj stative domaćina.

U drugom poluvremenu, očekivano, Ljubić je napadao, a Omarska se posvetila čuvanju stečene prednosti. U 67. minutu sudija Maksimović je pokazao na penal zbog igranja rukom Marka Jokića. Šutirao je Segić, ali je golman Jokić odbranio. Na loptu je ponovo natrčao Segić, ali Jokić je i drugi put bio uspješniji. U 83. minutu novi penal za domaćina. Ovaj put zbog prekršaja Anđića, s tim da je sudija na bijelu tačku pokazao nakon kraćeg razmišljanja jer je i njemu bilo sporno ko je prije stigao do lopte Anđić ili igrač domaćih. Ovaj put penal je izveo Jagodić, koji je bio uspješan i smanjio na 2:1, pa se u poslednjih desetak minuta ušlo u uzbudljivo završnicu. Domaćin je izveo nekoliko opasnih kornera, ali nije uspio izjednačiti i Omarska se sa tri velika boda vratila iz Prnjavora.

Ova pobjeda mnogo znači u borbi za opstanak, a takođe mnogo znači  i na psihološkom planu, posebno što nam u sledećem kolu dolazi direkatan rival, Polet iz Broda.

Kao što rekošmo, posebno raduju dobre igre mladih: Delića, Stojnića, Jokić Marka, Radanović Daria i Maria, te Jokić Stefana koji je danas debitovao za prvi tim

Prnjavor: Ljubić – Omarska 1-2

Rosić ‘17, Krecelj ‘31 – Jagodić ‘82

Sudija: Maksimović Marko (Modriča). Gledalaca: 50

Žuti kartoni:  Delić, Grahovac, Jokić Mladen (Omarska)

Ljubić: Ratković, Radaković, Kovačević, Radonjić (Žerebni), Jagodić, Segić (Kuzmanović), Žižak A, Subić (Jugović), Burgić, Grahovac, Žižak B. Trener: Zeljković Nikola.

Omarska: Jokić, Panić, Jokić, Romanić B, Rosić (Radanović D), Krecelj, Grahovac, Anđić, Stojnić (Jokić Stefan), Delić (Radanović M), Višić. Trener: Milenko Vuleta.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Ljubić Omarska
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača