XS
SM
MD
LG

1 : 1
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Nema golova u Doboju.
15.minut'
Gol
Gosti pogađaju mrežu Sloge. Strelac Vladimirt Marković.
Penal
Domaćin sa bele tačke poravnao.
Izveštaj utakmice

Remi u Doboju

24.03.2019 Nenad Vasić

U komšijskom derbiju Sloga i Proleter iz Teslića upisali su na svoj konto po jedan bod igrajući neriješeno 1:1. Utakmica je odigrana po idealnom vremenu za igru i prelijepom ambijentu uz navijanje domaćih Vojvoda i gostujućih Lidersa.

U 12.minutu hladan tuš za domaće kada goste u vođstvo od 0:1 dovodi Vladimir Marković. Radost gostiju kratko je trajala samo dva minuta, kada je dosuđen jedanaesterac za Slogu. Siguran realizator sa kreča bio je Srđan Đuranović u 14.minutu za 1:1. Ispostavilo se na kraju da su to bili jedini golovi na meču.

Sloga je diktirala tempo, pogotovo u posljednjih 20.minuta. Međutim svaki udarac u okvir gola završavao je u naručju Trifunovića. U nekoliko navrata pokušavao je Enver Buljubašić iz slobodnih udaraca i šutevima sa distance. Na kraju obje ekipe moraju se zadovoljiti sa po jednim bodom. 

SLOGA (D) – PROLETER 1:1 (1:1)

DOBOJ – Strijelci: 0:1 Marković u 12, 1:1 Đuranović u 15.minutu (iz jedanaesterca). Stadion: „Luke“. Gledalaca: 500. Sudija: Dragan Zarić (Kotor Varoš). Pomoćnici: Bojan Vujanović (Gradiška) i Vladan Todorović (Čelinac). Delegat: Mladen Ličina (Ljubija). Kontrolor suđenja: Dalibor Anđić (Omarska). Žuti kartoni: Janković, Đuranović, Vasiljević (Sloga Doboj), Josipović, Đukarić, Marković, Lale (Proleter).

SLOGA DOBOJ: Jupić, Janković (od 46.minuta Lukić), Cvijanović, Nikolić, Miljić (od 33. Aličić), S.Ilić (od 69. Hozić), Buljubašić, Đuranović, Vasiljević, Radovanović, Ristić. Trener: Milan Draganović.

PROLETER: Trifunović, Josipović, Đukarić, Hodžić, Marković, Stojanović, Gavrić, Jelić (od 68.minuta Osmić), Panić (od 22.Đekanović), Popović (od 85. Kuzmanović), Lale. Pomoćni trener: Zoran Dujaković.

Igrač utakmice: Srđan Đuranović (Sloga Doboj)

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Sloga(D) Proleter
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Kiksi je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača