XS
SM
MD
LG

0 : 2
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Gosti iz Žeravice sada vode sa dva gola razlike,strijelac Lazić
68'
Gol
Jedinstvo golom Škorića vodi u Vranjku
40'
Izveštaj utakmice

Žeravica prži do Vranjaka

31.03.2019 Slađan Jeremić

MODRIČA – Meč između Vranjaka i Jedinstva po svemu ispoljenom može da ponese epitet derbija 19.kola Druge lige Republike Srpske, grupa „Zapad“. Vranjak je bio solidan, a Jedinstvo dobro da je uz šamački Borac i najbolje u ovom takmičenju.

Izgaralo se za svaki pedalj terena, a prvu šansu prokockali su gosti u 24.minutu kada je Boris Lazić šutirao oštro i nisko po zemlji, lopta je proletela pored stative u gol-aut. Minut kasnije, gosti su tražili penal, utisak je da prekršaja nije bilo, nisu ga ni dobili. U 29.minutu Vranjak je bio u sjajnoj prilici, više igrača je gradilo tu akciju, nisu je uspešno doveli do kraja. Onda su domaći u 39.minutu pogrešili, jeftino su „prodali kožu“. Loptu je po desnoj strani odneo Aleksa Radetić i kao na tacni poslužio Ognjena Škorića, a iskusni as takve darove pretvara u kapitalna ostvarenja. Tim iz Žeravice poveo je sa 1:0. Vranjak je bio blizu izjednačenja u 55.minutu, ali Siniši Sarkiću nedostaje preciznosti.

Ulaskom u igru Aleksandra Gajića, domaćin je uozbiljio igru, izborio potpunu ravnopravnost na terenu. Ipak, u 68.minutu pojavila se nova greška u zadnjoj liniji Vranjaka, pa je Boris Lazić uz pomoć golmana domaćih Milorada Stjepanovića udvostručio prednost.

U samom finišu utakmice Gajić je sa distance želeo da matira Stefana Đakušića, ali se „kec“ gostiju istakao.

Isti igrač je u nadoknadi vremena izveo slobodan udarac sa 17 metara, prevario je tzv.“živi zid“, ali je lopta pored same stative otišla u gol-aut. U nedelju je bolji tim slavio, ali do trijumfa je došao sa dosta prolivenog znoja.

Vranjak ume igrati, Jedinstvo sa šamačkim Borcem zna čuvati vrh tabele.

I nikom ga ne da...

Vranjak - Jedinstvo 0:2 (0:1)

Stadion: Centar. Gledalaca: 250. Sudija: Mario Jelić (Banja Luka) . Strelci: Škorić u 39.i Lazić u 68.minutu. Žuti kartoni: N.Savić, Pejić (Vranjak), Lazić, Radetić, Arežina, Petrović(Jedinstvo).

VRANJAK: Stjepanović , Đurić , Janković , N.Savić (od 74.min.Damjanović ), Stojanović (od 66.min.Gajić ), Dudić , S.Sarkić , Pejić , Demonjić , LJ.Sarkić , Savkić (od 65.min.Petrović ).

JEDINSTVO: Đakušić , Bubić , Nedić , Hamzić , Škorić , Milojević (od 88.min.Kumić ), Radetić (od 74.min.Behara , od 80.min.Đorđi

 ), Petrović , Arežina , Lazić , Kovljen .

Igrač utakmice: Ognjen Škorić (Jedinstvo).

 

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Vranjak Jedinstvo
Radnicki21 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača