XS
SM
MD
LG

2 : 4
Poluvreme
0 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Čini se da su domaći ubacili u brzinu više. Preko Grahovca smanjuju na 2:3.
74.minut'
Gol
Domaćin stigao do pogotka. Mrežu pogodio Višić.
73.minut'
Omarska - Borac Šamac live od 16:00 Sudija: Jelić Mario (Banjaluka)
Jokić, Jokić Marko, Lajić, Zdjelar, Rosić, Panić, Grahovac, Anđić, Lončar, Stojnić, Višić. Trener: Milenko Vuleta.
Lakić, Ilić D, Pivašević, Ćosović, Milićević, Čolić, Bijelić, Ilić N, Maksimović, Zurapović, Isanović. Trener: Durgutović Amir.
U sastavu Omarske nema Romanić Bojana i Romanić Darke zbog povreda, te Nišević Dejana i Krecelja zbog kartona.
Gol
Gosti su preko Miličevića već na startu poveli sa 0:1.
Gol
Šamčani su došli do drugog gola. Pogodio je isanović. Domaćin osjetno oslabljen.
Gol
Na vidiku kastatsrofa Omarske. Borac Šamac vodi sa 0:3.
Gol
Tim iz Šamca rešava pitanje pobednika. Vodi sa 2:4.
Utakmica završena
Pobeda Borca od 2:4.
Izveštaj utakmice

Nemoćni domaćin

03.04.2019 Administrator DC

Oslabljena Omarska nije uspjela izboriti poovoljan rezultat protiv Borca iz Šamca, ekipe koja je najveći favorit za titulu prvaka i plasman u viši rang. Za ekipu Omarske bilo je previše izostanak čak četiri ključna igrača: Krecelja i Niševića zbog kartona, te Romanić Darke i Romanić Bojana zbog povrede. Posebno je nedostajao Romanić Bojan, jer je bez njega veoma teško zamisliti odbranu Omarske.

Gosti su upravo iskoristili nesigurnost odbrane Omarske i na samom početku utakmice su dva puta zatresli mrežu Jokića. Već u drugom minutu izigrali su odbranu domaćina, Milićević je ušao u šesnaesterac iskosa sa desne strane, šutirao snažno i doveo Borac u vođstvo. Već u sedmom minutu, najbolji pojedinac utakmice, Isanović je umakao odbrani Omarske, njegov šut je nakratko zaustavio golman Jokić, ali je Isanović ponovo došao do lopte i plasirao je u mrežu za 2:0.  U 28. minutu, gosti su izveli korner, najviši u skoku je bio Maksimović i povisio na 3:0, te je tada izgledalo da će Omarska doživjeti katastrofu. Do poluvremena treba izdvojiti jedan napad Omarske, Anđić je dobro šutirao, ali je pogodio stativu.

Iako se očekivalo da u drugom poluvremenu vidimo uspavanku, igrači Omarske se nisu predavali i vidjeli smo mnogo uzbuđenja. Omarska je napadala, a gosti su strpljivo čekali šansu iz kontre. Nakon nekoliko propuštenih prilika na obe strane, u 73. minutu Omarska je izvela korner, najviši u skoku je bio Višić i smanjio na 3-1. Samo dva minuta kasnije Panić je dobro probio po lijevoj strani, pronašao usamljenog Grahovca na penaltiku, a Grahovac je preciznim udarcen smanjio na 3-2.  Za samo dva minuta, Omarska se u potpunost vratila u igru. U tim momentiima Omarska je igrala furiozno, a gosti su izgledali obezglavljeno, te se očekivalo da Omarska izjednači do kraja utakmice. Ipak, u samom finišu, Isanović je istrčao jednu kontru i kada je došao do golmana Omarske, nesebično je uposlio Pivaševića koji samo plasirao loptu u praznu mrežu za konačnih 4-2.

Nemamo šta zamjeriti igračima Omarske koji su danas nastupili. Borili su se koliko su mogli i nedostajalo je malo sreće da naprave potpuni preokret. U sledećem kolu, koje se igra već u nedjelju, Omarska je ponovo domaćin, dočekuje Karanovac u veoma bitnoj utakmici, a Borac kod kuće dočekuje Slogu iz Doboja.

Utakmicu je obilježio i Vladan Anđić, koji je danas odigrao 200-tu prvenstvenu utakmicu za Omarsku, te mu je uručen prigodan poklon.

Omarska – Borac Šamac 2-4

0:1-Milićević ‘2, 0:2-Isanović ‘7, 0:3-Maksimović ‘28, 1:3-Višić ‘73, 2:3-Grahovac 975, 2:4-Pivašević ‘89

Sudija: Jelić Mario (Banjaluka). Gledalaca:50

Žuti kartoni: Jokić Marko, Grahovac, Višić (Omarska), Bijelić (Borac)

Omarska: Jokić, Jokić Marko, Lajić, Zdjelar, Rosić, Panić, Grahovac, Anđić, Lončar (Jokić Stefan), Stojnić, Višić. Trener: Milenko Vuleta.

Borac: Lakić, Ilić D, Pivašević (Pavlović), Ćosović (Simeunović), Milićević (Delić), Čolić, Bijelić, Ilić N, Maksimović, Zurapović, Isanović. Trener:  Durgutović Amir.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Omarska Borac
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača