XS
SM
MD
LG

18 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

SFK pregazio Gradinu

27.10.2018 Administrator DC

U susretu devetog gola Premijer ženske lige BiH, ekipa SFK 2000 Sarajevo je očekivano savladala ekipu Gradinu koja je u goste došla sa devet igračica, rezultat je glasio 18:0.

U listu strijelaca su se upisale: Merjema Medić (5), Jasna Đoković (3), Aida Hadžić (3), Selma Kapetanović (2), Mia Kuljanin, Azra Hamzić, Azra Numanović, Alma Kamerić i Šejla Selimović.

Dovoljan je prizor da je nekoliko gledalaca napustilo tribine pri rezultatu 5:0 za domaće, a nije se igrao ni trideseti minut susreta.

Teški dani za ekipu iz Srebrenika kojoj su sve lađe potonule, pa i činjenica da su zadnja dva gostovanja igrali sa osam, odnosno devet igračica. Još jedna tužna scena na terenima u Bosni i Hercegovini. Blamaža i prevara, za sve one koji su bili na stadionu u Sarajevu

. Fer-plej je odavno umro na ovim prostorima, i ako takmičarski organi FSBIH nešto hitno ne preuzmu, ovo će biti svakodnevna pojava na bh terenima...

SFK 2000 Sarajevo 18:0 ŽOFK Gradina Srebrenik Stadion: Trening Centar Butmir Gledalaca: 30 Glavni sudija: Gluhić Amina (Zenica) Pomoćnici: Vejnović Mladena (Novi Grad), Došen Tamara (Prijedor)

SFK 2000 Sarajevo: Šljivo, Am. Spahić (od 53. Džaferović), Nikolić, Selimović, Kamerić (od 53. Ružić),, Hadžić, Kapetanović, Đoković, Medić, Kuljanini Hamzić (od 53. Numanović).

Gradina Srebrenik: Zolotić, Stokić, Halilović, Buljubašić, Pezerović, Šećić, Muratović, Priganica i Hasić.

Ženski fudbal Ženski fudbal Premijer ženska liga BiH SFK 2000 Gradina
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
Jevticc je ocenio igrača
campino je ocenio igrača