XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 21
2.set
25 : 21
3.set
25 : 20
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Može Radnik bolje

04.11.2018 Administrator DC

Odbojkaši Radnika upisali su prvu pobjedu kod kuće u ovom prvenstvu. Oni su u petom kolu savladali Majevicu iz Lopara sa 3:0, po setovima, 25:21, 25:21, 25:20. Preko potrebna pobjeda došla je u pravo vrijeme, smatra trener Vladimir Dovlica Milicevic: 
 

- Pobjeda protiv Majevice bila nam je imperativ, s obzirom na to da smo imali samo dva boda prije ovog susreta. Momci su dobro radili na treninzima i bili svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Pokazali su kvalitet, ali još uvijek i dosta mana u pojedinim situacijama, što je donekle razumljivo. Čestitam im na pobjedi i očekujem da nastavimo u ovom pravcu, odnosno da igramo samo bolje kako sezona bude odmicala. Ne bih izdvojio nikoga, jer su svi dali doprinos pobjedi, i stariji i mlađi, ali me raduje igra dva golobrada momka od po 18 godina, koji su igrali u prvoj postavi. Sledeća utakmica nam je protiv Borca, takođe u Bijeljini, gdje neće biti lako, jer se radi o veoma dobroj ekipi. Trudićemo se da je dočekamo spremno kako bi pružili svoj maksimum, i nadam se povoljnom ishodu. 

U prvenstvu BiH slijedi pauza zbog odigravanja finalnih utakmica kupa Republike Srpske i Federacije, a naredna utakmica Radnika je za 15 dana, kada u Bijeljinu dolazi Borac iz Banja Luke. Pauzu u prvenstvu Radnik će probati da iskoristi za odigravanje prijateljskih utakmica protiv ekipa iz Srbije i BiH.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Radnik Majevica
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača