XS
SM
MD
LG

3 : 5
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Jahorina otplesala Tango

06.12.2018 Nedeljko Lubura

KMF Jahorina savladala je u gostima ekipu Tanga rezultatom 5:3 i na taj način plasirala se u četvrtfinale Kupa BiH.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i nakon nekoliko propuštenih prilika došli su do prednosti u 6. minutu preko Miloša Košarca. Mogla je Jahorina udvostručiti prednost u 10. minutu, ali je stativa bila saveznik domaćeg tima nakon snažnog šuta Vladimira Dubovine.

Tango je napadao i imao dvije dobre prilike, ali je na golu Jahorine bio odlični Nemanja Jokić. U 18. minutu gosti su imali imali stopostotnu priliku. Golman Aleksandar Šehovac bio je već savladan, ali je Borislav Otović izblokirao s linije dva vezana šuta. Činilo se da do kraja poluvremena neće biti promjene rezultata, ali 20 sekundi prije odlaska na odmor Vučina ŠÄ‡epanović je u svom šestercu nepropisno zaustavio Nikolu Šarovića, a Dubovina je bio siguran realizator najstrožije kazne. I onda 3 sekunde prije kraja prvog poluvremena Đorđe Ćeha konačno pogađa za Tango.

Već nakon tridesetak sekundi u nastavku Tango je izjednačio. ŠÄ‡epanović je ubacio loptu s desne strane, a Marko Koprivica uklizao i pogodio za 2:2. Nije dugo trajala radost domaćih, jer je nekadašnji igrač Tanga Nikola Šarović doveo Jahorinu do nove prednosti.

Najljepši pogodak na utakmici postigao je Sanjin Zanović u 26. minutu, kada je topovskim šutem sa sredine terena pogodio domaće rašlje i odveo Jahorinu na 4:2. Aplauze je izmamio i Admir Musić, kada je u 29. minutu pogodio gostujuću mrežu šutem iz ''mrtvog'' ugla.

U 36. minutu Jahorina je povela 5:3. Nakon kontranapada lopta je došla do Zanovića, koji je s lakoćom nadmudrio golmana Šehovca i ispostavilo se odveo Jahorinu u četvrtfinale.  

 

KMF TANGO – KMF JAHORINA 3:5 (1:2)

Strijelci: 0:1 Košarac (6), 0:2 Dubovina (20, penal), 1:2 Ćeha (20), 2:2 Koprivica (21), 2:3 Šarović (21), 2:4 Zanović (26), 3:4 Musić (29), 3:5 Zanović (36). Dvorana: OŠ ''Aleksa Šantić'' Vojkovići. Gledalaca: 30. Sudije: Alem Bajrović, Amir Omerbašić, Jasenko Pljevljak (svi iz Sarajeva). Delegat: Nedžad Tanjo (Goražde). Žuti kartoni: ŠÄ‡epanović, Ćeha (Tango), Kozić (Jahorina). Akumulativni prekršaji: Tango (4+2), Jahorina (4+4).

KMF TANGO: Šehovac, Milošević, Koprivica, Ćeha, Debelnogić, Golijanin, Perović, Musić, Purković, Kuljanin, Otović, ŠÄ‡epanović. Trener: Mirko Čampara.

KMF JAHORINA: Jokić, Košarac, Zanović, Trbo, Šarović, Miladinović, Obradović, Kozić, Simović, Jevtović, Ceovina. Trener: Stefan Tadić.

Futsal Futsal Kup BIH Tango Jahorina
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača