XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Igrači i ocene Novo!
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
IzveŔtaj utakmice

Povoljan rezultat za revanÅ”

11.04.2024 Administrator DC

Fudbaleri Sutjeske su u prvom polufinalnom susretu Kupa „dr Milan Jelić“ poraženi minimalnim rezultatom od Zvijezde 09.

 Otputovali su Fočaci dosta oslabljeni u Ugljevik i mnogi su ih već unapred otpisali, ali izabranici Zlatka Radovića iako desetkovani pružili su jak otpor i pokazali odličnu igru.

 

Izgubili su pogotkom Race  koji je postignut u završnici prvog dela utakmice. a da su imali malo sportske sreće mogli su se kući vratiti uzdignuta čela.

Kapiten ekipe u ovom meču je bio Boško Radović, on smatra da su njegovi saigrači pružili dobru igru i pored poraza  i da  su ostvarili  povoljan rezultat pred revanš koji se igra 8. maja.

-Znali smo da neće biti lako u Ugljeviku, Zvijezda 09 je respektabilna ekipa i bili su favoriti u ovom susretu. Otputovali smo na prvi polufinalni meč bez četvorice standardnih fudbalera, u ekipi nije bilo kapitena i najboljeg igrača  Nikole Mojovića, pouzdanog defanzivca Bojana Mihajlovića, Jovice Dačevića i Dejana Đerića, još tome kada se doda povreda Vida Ivanovića u prvom delu susreta, bili smo primorani da  se  rivalu iz Etno sela Stanišići suprotstavili u dosta izmenjenom i podmlađenom sastavu. Svi naši igrači su opravdali ukazano poverenje, odigrali smo hrabro, borbeno  i veoma disciplinovano. Da smo bili  u nekoliko navrata prisebniji mogli smo postići i pogodak koji bi nam još više  značio pred revanš. Bez obzira na sve mislimo i da nam ovaj minimalan poraz daje velike šanse da u revanšu koji se igra na našem terenu ostvarimo rezultat koji bi nas odveo u finale Kupa što bi bilo jedan od najvećih uspeha u bogatoj istoriji Sutjeske- istakao je Radović

Fudbal Fudbal Kup Republike Srpske Zvijezda 09 Sutjeska
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača