XS
SM
MD
LG

Radnik u polufinalu Kupa RS
BIJELJINA: Radnik je  izborio plasman u polufinale kupa RS pošto je u četvrtfinalu savladao ekipu drugoligaša RS,Glasinca 2011 iz Sokoca.
"Utakmica je bila teška, ali smo uspjeli pogodkom Hadžića da slavimo i plasiramo se u polufinale. Od početka se vidjelo da je domaćin bio izuzetno motivisan. Mi smo znanjem i iskustvom ukrotili njihova namjere i utakmicu uspješno priveli kraju. Čestitke mojim igračima na zalaganju i prolasku u polufinale Kupa, a fudbalerima Glasinca 2011 želim mnogo uspjeha u drugoligaškom tajmičenju", rekao je trener Radnika Mladen Žižović.
"Dosta smo umorni od utakmica u prvenstvu, što se vidi na nama. Uspjeli smo savladati ekipu Glasinca 2011 i zasluženo se plasirali u polufinale Kupa RS, gdje branimo trofej. Dosta teška utakmica došla je u trenutku kad nam je odmor prijeko potreban. Pauza dobro dolazi da se stabilizujemo i da se dobro spremimo za susret sa Slobodom iz Tuzle,  koji igramo 25. novembra u Bijeljini", rekao je strijelac pobjedničkog gola na ovoj utakmici i centarfor Radnika.