XS
SM
MD
LG

Bijeljina slavi šampione
BIJELJINA: U Bijeljini je održan bokserski spektakl na kome je titulu šampiona RS, u kategoriji do  81 kg u profesionalnom boksu, osvojio mladi bokser Radnika Radenko Tomić. Njegov klupski drug Dašo Simeunović okitio se titulom šampiona RS, odnosno BiH.
"Dobili smo novog prvaka RS u poluteškoj katagoriji. Radenko Tomić je svoj kvalitet dokazao u olimpijskom boksu, ali prema večerašnjem meču profesionalni boks mu više odgovara. Ovo je podstrek da našim mladim bokserima, Daši Simeunoviću, Dušanu Veletiću, pa i Radenku Tomiću, pomognemo da ostvare zapažen rezultate i na profeseionalnoj sceni", kaže Milenko Tomić, predsjednik BK Radnik.
Radenko Tomić je pobijedio Prijedorčanina Dragoljuba Stanojevića i osvojio je pojas šampiona RS u poluteškoj kategoriji.
"Dugo sam se pripremao za ovaj susret, nije bilo lako",  rekao je  novi šampion RS.
Kapiten Radnika Dašo Simeunović okitio se titulom prvaka BiH, u super teškoj kategoriji u profesionalnom boksu, savladavši Zeničanina Belmina Pašalića.
"Zadovoljan sam mečom i brzo sam ga završio. Protivnik se dobro držao, ali je morao priznati poraz",  kaže Dašo Simeunović.
"Sjajne partije su pružili Adem Fetahović, Filip Drinić, Jasmin Ramić. Cijeli  događaj je imao humanitarni karakter s obzirom da je sav prikupljenii novac usmjeren za pomoć djeci sa Kosmeta  i djeci bez roditeljskog staranja",  rekao je predsjednik BK Radnik  Milenko Tomić.