XS
SM
MD
LG

Zdravlje nema cijenu

Njegoš Sikiraš vidno je zadovoljan nakon prvog treninga košarkaške reprezentacije koji se održao u Skenderiji, a koji je ujedno bio i prvi trening pod vodstvo Duška Vujoševića. On na samom startu kaže kako je ekipa odradila odličan posao i da nije bilo povreda, što je najbitnije:

Njegoš Sikiraš. fotos:faktor.ba

"Mogu da kažem da smo ovaj trening odradili vrlo dobro iako se na početku nije očekivalo da smo na ovom nivou fizičke spreme. Što je najvažnije, trening je prošao bez povreda i da se sve dobro završilo.", rekao je Sikiraš pa nastavio:

"Imao sam problema s povredom, međutim rehabilitacijama sam uspio da se vratim u ritam i mogu reći sam sada maksimalno spreman. Završio sam sezonu u Španiji, imao sam priliku igrati za prvi tim i mislim da sam to iskoristio maksimalno. U sljedećoj sezoni očekujem da budem i timu, ali u ovom trenutku mi je prioritet da mislim na reprezentaciju."

Za kraj, ističe da razumije igrače koji nisu tu iz razloga što je i on imao povrede i zna da je zdravlje na prvom mjestu.

"To što su neki igrači otkazali, oni znaju najbolje zašto je to tako. Zdravlje je na prvom mjestu i ja ih razumijem i podržavam."