XS
SM
MD
LG

Šta kažete profesore Vuletiću

Ko je izabrao Milorada Vučelića za predsednika: članovi Skupštine ili fantomi?

Krivičnom prijavom protiv učesnika najveće farse u istoriji Partizana, Nenad Bjeković je otvo rio Pandorinu kutiju, a izjava Vladimira Vuletića o neznanim glasačima u kojoj je sam sebe demantovao, dodatno je podgrejala sumnju u regularnost izbora.

U izjavi gotovo svim medijima, Vladimir Vuletić je juče istakao da je sam vodio Zbor na kojem je izabran jedan od dvojice fantoma.

Članovi Skupštine Goran Colić i Nenad Vučković 10. i 11. oktobra podneli su osta vke, što je uslovilo održavanje dva zbora, jedan društveno–sportskih radnika i jedan navijača prijatelja kluba. Predsedavao sam prvim zborom, postoji audio snimak, prisu stvovalo mu je 35 članova. Bojan Nišić je na njemu izabran za člana Skupštine. On je ste moj prijatelj i ja se svakim svojim prijateljom ponosim. Drugom zboru nisam prisu stvovao do kraja, navijači su 12. oktobra izabrali Uroša Mijatovića – izjavio je Vuletić u gotovo svim medijima.

skupstina-clanovi-3

Naizgled – ništa sporno, to misli i novoizabrani potpredsednik Partizana. Možda i ne bi bilo, da sam Vladimir Vuletić, ničim izazvan 19. oktobra, dakle četiri dana pre famozne Skupštine, za Partizanovu televiziju nije izjavio nešto sasvim drugo pominjući drugog čoveka koji je izabran umesto Gorana Colića.

Zbor ostalih članova zasedao je posle ostavke Gorana Colića i doneta je odluka da će njega zameniti gospodin Uroš LJubojević. To je jedna promena. I još jedna navija čka promena sa koje smo dobili samo izveštaj – izgovorio je Vuletić 19. oktobra u 52. izdanju ,,Partizanovog vesnika“ na klupskoj televiziji.

Iz tabora Nenada Bjekovića dobili smo i spisak delegata pozvanih na Skupštinu. Pod brojem 29 zaveden je UROŠ LJUBOJEVIĆ! Bojan Nišić, a ni Uroš Mijatović ne postoje na spisku.

Istina, još petoricu delegata delegiraju navijači Partizana, ali, kako se Grobari nisu pojavili na Skupštini jasno je da pomenuta dvojica nisu njihovi predstavnici.

Uostalom, Vuletić je sam istakao da je Bojan Nišić izabran na zboru društveno–sportskih radnika zaboravljajući ne samo šta je pre nekoliko dana izjavio za Partizanovu televiziju.

Na stranu saznanje da je među društveno-sportske radnike Vuletić ubacio čoveka, ili više njih koji nemaju nikakve veze sa radom u sportskim organizacijama. Naprotiv, preko noći stvorena skupštinska zvezda Bojan Nišić zaposlen je u JP ,,Pošte Srbije“.

[su_youtube url=" https://youtu.be/balwTs8S6p8"] [/su_youtube]

Saznali smo i imena navijača – članova Skupštine koji nisu došli na Vučelićev izbor. To su Ale ksandar Vidojević, Dragan Đurđević, Nemanja Srećković, Dalibor Miljković i Slaviša Veletić.

Jasno je dakle da su Bojan Nišić umesto Uroša LJubojevića i Uroš Mijatović u poslednji čas uoči Skupštine, postali njeni članovi.

Verovatno u trenutku kad su Vučelić, Zečević i Vuletić shvatili da navijači neće doći u Zemu nelo...