XS
SM
MD
LG

Borac iz Bosanskih Lužana sa velikim ambicijama u Područnoj ligi Doboj

Fudbalski klub Borac iz Bosanskih Lužana, koji je kroz baraž Međuopštinske lige Doboj izborio plasman u Područnu ligu Doboj, prije nekoliko dana upalio je motore i počeo pripreme za novu sezonu.

 

Foto facebook

 

Lužančani sa visokim ambicijama ulaze u novu sezonu, a ekipu je samo napustio Jovan Pantić koji je odlučio da kopačke okači o klin.

„Pripreme smo započeli sa istim igrčkim kadrom, izuzev Pantića. U klub su stigla i dva nova lica, Stanoje Kukić koji je došao iz 27. Jula i golman Davor Kovačević iz Tekstilca“, ističe sekretar kluba, Vedran Plavšić.

Borac do početka sezone planira da angažuje još dva ili tri igrača, kako bi imali kompletnu ekipu i pokrili sve pozicije.

„Idemo na vrh tabele, jer imamo kvalitetan igrački kadar i koji je dugo vremena na okupu. Ako nam se ukaže prilika, borićemo se i za prvo mjesto, jer vjerujem u ove momke“, kazao je Plavšić.

Ulazak u Područnu ligu, Borcu je stvorio i dodatne finansijske troškove. Sekretar kluba smatra da ipak uz sponzore i prijatelje kluba, koji su i do sada bili uz njih, te pomoć opštine Dervente, neće biti problema da se sezona završi na najbolji način.