XS
SM
MD
LG

KMF Kotor Varoš kompletirao tim za novu sezonu

Klub malog fudbala Kotor Varoš kompletirao je tim za predstojeću sezonu u kojoj će se takmičiti u Prvoj ligi RS i do isteka prelaznog roka pojačao se sa dvojicom futsalera Čelinca i nekolicinom domaćih igrača.

Iz Čelinca, koji prošle sezone igrao Premijer ligu BiH, stigli su Dragan Verić i Slađenko Janković. Timu su se pridružili i sjajni kotorvaroški fudbaleri Aleksandar Tepić, Enis Mušanović i Romario Hadžiselimović, koji su već branili boje KMF Kotor Varoš. Novi član je i mladi i veoma talentovani golman Vladan Maksimović, dok su iz juniorskog pogona prekomandovani čuvari mreže Stefan Pejaković i Marko Blagojević. Iz prošlogodišnjeg rostera klub je napustio jedino golman Bojan Škorić.

– Prelazni rok je zvanično završen 30. septembra i stručni štab i uprava kluba smatraju da smo uspjeli da formiramo dobar i snažan tim za predstojeću sezonu u kojoj ćemo se takmičiti u višem rangu u odnosu na prošlu. Doveli smo odlične igrače koji će predstavljati prava pojačanja, a veoma je važno i da smo zadržali tim iz prethodne sezone. Pred nama je cilj da izborimo opstanak u Prvoj ligi RS, a ukoliko se ukaže prilika za viši plasman nećemo je propustiti – rekao je za “Moj Kotor Varoš” trener KMF Kotor Varoš Vladan Đekanović.

Pred kotorvaroškim futsalerima su pripreme za novu sezonu koja bi trebala početi krajem mjeseca, a formu će brusiti i kroz prijateljske utakmice.

– Pripreme obavljamo u našoj dvorani, a formu ćemo podizati kroz kontrolne utakmice. Prva je na programu večeras kada ćemo odmjeriti snage sa KMF Obilić iz Prnjavora – dodao je Đekanović.

Sastav KMF Kotor Varoš za novu sezonu: Zdravko Vučanović, Vladan Maksimović, Stefan pejaković, Marko Blagojević (golmani), Goran Malijević, Bojan Đekanović, Lale Bašić, Mladen Đukić, Ahmet Hibić, Nasmir Hibić, Damjan Kragić, Nemanja Stupar, Miroslav Nedić, Dragan Verić, Enis Mušanović, Obrad Stojanović, Nikša Gligić, Senedin Tatar, Slađenko Janković, Romario Hadžiselimović, Aleksandar Tepić (igrači).

Moj Kotor Varoš


Sarajevo 6 : 5 Salines
Sloga 4 : 1 Radnik MD Šop
Borac 2 : 4 Mostar SG
Brotnjo 3 : 7 MNK Hercegovina
Željezničar 7 : 5 Sloboda Kompred
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Radnik MD Šop 18 12 2 4 38
2 Mostar SG 18 11 3 4 36
3 Sloga 18 11 1 6 34
4 Sarajevo 18 9 3 6 30
5 Salines 18 10 0 8 30
6 MNK Hercegovina 18 8 2 8 26
7 Željezničar 18 7 4 7 25
8 Borac 18 6 2 10 20
9 Sloboda Kompred 18 5 1 12 16
10 Brotnjo 18 2 0 16 6