XS
SM
MD
LG

Prvi čovjek Drine HE: Razočarani smo rezultatima

Predsjednik višegradske Drine, Nikola Pavlović, sumirajći utiske ove polusezone iza njihovog kluba, rekao je da su u upravi razočarani rezultatima tima, budući da su planirali da budu među prvih pet ekipa na tabeli, a zapravo drže fenjer u svojim rukama.

- Prvi dio sezone krenuo je kako treba. U početku smo imali tri gostovanja i jednu utakmicu kući, gdje smo osvojili bodove i ostvarili zacrtan cilj. Poslije toga je sve teklo kako treba do polovine prvog dijela. Tada smo ušli u krizu sa rezultatima i nismo izašli sve do kraja. Uprava, na čelu sa mnom je vjerovala treneru i pustila da odradi posao do samog kraja, i nije se nikakav pritisak vršio na njega.Mi nismo zadovoljni, čak smo razočarani rezultatima u prvom dijelu sezone, kazao je Nikola Pavlović, a zatim nastavio:

- Očekivali smo da budemo u vrhu, među pet ekipa na tabeli, s obzirom na kvalitet lige i našeg tima. Možda će neko reći da je precjenjujem našu ekipu, možda naši igrači misle da ih ja precjenjujem, ja više vjerujem u njih, nego oni u sebe. To je generalno problem, izgubili su vjeru u sebe i u rezultate kakve mogu postići. 

On smatra da igrači mogu povratiti vjeru u sebe, ali da je za to potrebno i međusobno povjerenje.

- Bilo je tu odluka kakvih ne treba i sa naše i sa njihove strane. U suštini, ono što oni trebaju da shvate u narednom periodu, jeste dijalog. Samo dijalog može dovesti do međusobnog povjerenja. Iz toga se može izvući povjerenje i vjera u sebe.

Pavlović se na kraju zahvalio i opštini Višegrad, te direktoru HE, Nedeljku Perišiću.

- Prije svega, zahvalio bih se opštini Višegrad na dinamici isplate našeg budžeta, koji je dobar, iako je u okviru svega što se nalazi u našem gradu. Mi bismo voljeli da je više, ali jednostavno je takva situacija. Razumijemo finasijsku sitaciju u našoj opštini. Zahvaliću se direktoru HE Nedeljku Perišiću koji je ostvario dobru komunikaciju sa nama i sa drugim sportskim klubovima u Višegradu.