XS
SM
MD
LG

Sutjeska ispunjava obećanja

Ono što su najavljivali fudbaleri Sutjeske su u potpunosti ostvarili, u meču protiv Slobode Fočaci su zabležili minima lnu,  ali potpuno zasluženu pobedu. Udaljila ih je iz opasne zone i sada su na liderskoj poziciji u grupi timova koji igraju plej aut prvoligaškog karavana RS.

Povreda jednog od najboljih igrača Sutjeske, Dejana Raševića sredinom prvog poluvremena, u ovom derbiju na svu sreću nije teže prirode , umesto njega u igru je ušao mladi Bojan Lukić koji je ukazanu priliku iskoristio na najbolji način i bio je jedan od istaknutijih aktera u susretu protiv Mrkonjićana.

-Ni mi, a ni naš protivnik ekipa Slobode u ovom meču nismo pokazali neku posebno dopadljivu fudbalsku predstavu,  ali ono što je najbitnije ostvarili smo pobedu .Bili smo nadmoćniji ,napravili smo nekoliko povoljnih prilika, ali gosti iz Mrkonjić Grada su se mudro branili i bili su opasni iz brzih kontranapada. Ipak u finišu utakmice usledila je jedna lepa, uigrana akcija našeg tima koja je urodila plodom i uknjižili smo tri važna boda.Ovim trijumfom smo potvrdili i dobru prolećnu formu i pokazali da je poraz iz prošlog kola od Sloge bio samo trenutak slabosti. Sada smo u sigurnoj luci , mirno dočekujemo nastavak nadmetanja u doigravanju za opstanak ,potvrdili smo da imamo respektabilan tim koji zaslužuje da igra u elitnoj ligi RS-zaključio je Bojan Lukić talentovani fudbaler Sutjeske

 


Željezničar Sport Team 2 : 3 Sloga
Napredak 0 : 1 Sloboda
Sutjeska 2 : 0 Kozara
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sutjeska 32 9 10 13 37
2 Kozara 32 9 10 13 37
3 Željezničar Sport Team 32 9 7 16 34
4 Sloboda (-6) 32 11 6 15 33
5 Sloga 32 7 10 15 31
6 Napredak 32 6 9 17 27