XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SPORTDC AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
59%
15%
26%

Lokanj
Janja 2009
Birač
Partizan
Šekovići
Podrinje
Zvijezda 09
Sloboda (MG)
Rudar Prijedor
Željezničar
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Gol
SlaviÅ”a Ristović
7'
IzveŔtaj utakmice
SekulićĀ  blistao protiv Lokomotive

Branko Sekulić

U okviru Kupa ā€žDr Milan Jelićā€œ , fudbaleri Sutjeske su u kombinovanom sastavu gostovali u Brčkom kod ekipe Lokomotive.

Å ef stručnog Å”taba Fočaka, Miljan Radanović je u ovom susretu pružio Å”ansu mladim igračima koji su u potpunostiĀ  iskoristili ukazanoĀ  poverenje iĀ  do vrha napunili mrežuĀ  Brčaka.

Ā 

Sada se slobodno može reći da se već nekolikoĀ  joÅ” Ā golobradih fočanskihĀ  fudbalera u potpunostiĀ  nametnula i na njih će se u narednim mečevima morati najozbiljnije računati.

Jedan od njih je svakako Branko Sekulić kojiĀ  je tekĀ  nedavno napunio 17 godina , a Ā svoje golgeterske sposobnosti Ā mladi Ā napadač Ā je već potvrdio u prvoligaÅ”kim okrÅ”ajima .

Bio je strelac u susretima protiv Drine i Podrinja, a u pravom smislu je blistao u meču Kupa protiv Lokomotive ,postigao je čak četiri pogotka.

Odigrali smo izuzetno dobro , bez obzira na visok rezultat, Lokomotiva nije bila toliko slab protivnik. Možda im je malo ponestalo snage u finiÅ”u utakmice , ali naÅ” tim je definitivno odigrao utakmicu na najviÅ”em nivou i obezbedio prolaz u 1/8 Kupa. Ono Å”to nam je trener Radanović rekaoĀ  pred početak utakmice u svlačionici u potpunosti smo ispunili , igrali smo organizovano, borbeno i potvrdili da smo u odličnoj formi . To nam daje dodatniĀ  elan za susrete koji slede,Ā  ne samo u Ā kupu ā€žDr MIlan Jelićā€œ već Ā u prvenstvu i Kupu BiH. Spoj iskustva i mladosti je počeo da donosi rezultate ,odlično stojimo na prvoligaÅ”koj tabeli, Ā evo i u najmasovnijem takmičenju koje se igra u okviru FSRS . Sretan sam , a ko ne bi bio , nije jednostavno postići Ā Äetiri pogotka u jednom susretu, ali to je sve plod naÅ”e kolektivne igre. Verujem da ću i u budućnosti pružati dobre partije iĀ  postizati golove.

Sledi derbi susret osmog kola Ā ,drugoplasirana Sutjeska putuje u Novi Grad kod Ā Slobode koja je trenutno na četvrtom mestu Ā prvoligaÅ”ke tabele?

- Već smo arhivirali meč protiv Lokomotive, za vikend putujemo u goste jednoj od najboljih ekipa prvoligaÅ”kog karavana Republike Srpske. Imamo dva dana da se dobro pripremimo za ovu utakmicu ,nastupićemo kompletni u Novom Gradu . Biće teÅ”ko ali ponavljam , mi imamo timĀ  koji se može ravnopravno nositi sa svim prvoligaÅ”kim ekipama bilo gde da se igra. Tako će biti i protiv Slobode, idemo da se nadigravamo iĀ  potvrdimo da svi naÅ”iĀ  dosadaÅ”nji dobri rezultati od početka jesenje sezone nisu bili slučajni. Verujemo da se i sa stadiona ā€žMlakveā€œ možemo vratiti neporaženi ā€“ zaključio je mladi Sekulić kome se predviđa lepa fudbalska budućnost

Fudbal Fudbal Kup Republike Srpske Lokomotiva Sutjeska
Međusobne utakmice
2022-2023
14.09
16:00
Lokomotiva
Sutjeska
0
6

Uporedni rezultati

Lokomotiva
 
Sutjeska
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 6 (0)
6 (6) Primljeni poeni 0 (0)
-6 (-6) gol razlika na utakmicama +6 (0)
0% (0%) UspeŔnost 100% ()