XS
SM
MD
LG

Darko Ljubojević obezbijedio premiju reprezentativcima PFS Banjaluka

Darko Ljubojević, predsjednik PFS Banjaluka FOTO: arhiva sportdc

Reprezentacija Područnog Fudbalskog saveza Banjaluka izborila je plasman u polufinale amaterskog UEFA Kupa regija i biće jedini predstavnik Republike Srpske u završnici ovog takmičenja čiji pobjednik izlazi na međunarodnu scenu.

Iako Grad Banjaluka nije odgovorio na zvanični upit i molbu za podršku i pomoć u ovom projektu, iz Područnog Fudbalskog saveza koji nosi njegovo ime, a dostojno predstavlja grad na Vrbasu na putu plasmana u evropske tokove, čelnici Saveza su uspjeli da obezbijede logistiku za takmičenje pod okriljem Evropske fudbalske unije (UEFA).

Predsjednik banjalučkog fudbalskog područja Darko Ljubojević, proslavljeni fudbaler i internacionalac, obezbijedio je premiju u iznosu od 1.500 maraka za igrače i stručni štab koji su izborili plasman u polufinale pobjedama protiv PFS Gradiška i NS Unsko-sanskog kantona. Takođe, Ljubojević je ličnim angažmanom obezbijedio i opremu u kojoj je nastupala selekcija PFS Banjaluka u pomenutom takmičenju.

-Čestitam igračima i stručnom štabu na dosadašnjim rezultatima i uspjesima i nadam se da ćemo i u preostalom dijelu takmičenja uspjeti da dođemo do cilja kako bi amaterski fudbal Banjaluke i regije izveli na međunarodnu pozornicu – rekao je Darko Ljubojević za Sportski žurnal.