XS
SM
MD
LG

1 : 7
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Krupa zavrŔila u kanjonu

23.09.2017 Administrator DC

Ā Fudbaleri Sarajeva kadetskog uzrasta savladali su na gostovanju u Krupe svoje vrÅ”njake iz istoimenog kluba rezultatom 7:1 u okviru 10. kola Premijer omladinske lige BiH.

Omladinski timovi Sarajeva ove sezone igraju sjajno i Bordo ekipa u svim kategorijama zauzima prvo mjesto na tabeli Premijer omladinske lige BiH, a sa vrhunskom serijom rezultata danas su nastavili i kadeti Sarajeva. Oni su na gostovanju u Krupi slavili sa 7:1, a do vodstva su stigli već u 5. minuti, kada je pogodio Hamza Gasal. U 7. minuti, bilo je već 2:0 za Bordo tim, a gol je postigao Amar JaÅ”arević.Ā  Na 3:0 je povisio Tarik Hasančić u 24. minuti, da bi Amar Tahrić postigao gol za Krupu, za konačnih 3:1 na poluvremenu.

Drugi dio Sarajeva je otvorilo novim golom, a strijelac je bio Tarik Hasančić u 45. minuti. U 50. minuti, Amar JaÅ”arević je pogodio za 5:1, da bi u 62. minuti Haris Konjalić bio strijelac za 6:1. U 75. minuti, Salko Nargalić je postavio konačnih 7:1 za Sarajevo. Sarajevo ima 26 bodova sa skoromĀ Ā od 8 pobjeda i 2 remija i zauzima uvjerljivo prvo mjesto na tabeli, dok Krupa ima 12 bodova, sa po tri pobjede i remija te četiri poraza.

Ā 

Krupa - Sarajevo

Omladinske lige Omladinske lige Kadetska Premijer liga BiH Krupa Sarajevo
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača