XS
SM
MD
LG

3 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Kozara da trenira

17.09.2017 Tekst i foto: Slobodan Dakić

MRKONJIĆ GRAD-Fudbaleri mrkonjićke Slobode, u Å”estom kolu Prve lige na Lukamaā€œ savladali su Kozaru 3:0.Pobjeda Mrkonjićana je zaslužena, a da su napadači bili malo precizniji pobjeda je mogla biti uvjerljivija.Fudbaleri Kozare za 90 minuta nisu stvorili ni jednu stopostatnu priliku, a prema golu domaćina uputili su samo tri bezopasna Å”uta.

Sloboda je povela u 18 minutu.Ognjen Topić je ubacio loptu s lijeve strane a Želimir Đukerić vjeÅ”to sproveo u mrežu golamana MiloÅ”a Bojanića.

Domaćini su mogli do vodstva u 25 minutu, ali je Å”ut Igora Mirkovića sa 11 metra zasutavio golman Bojanić.Penalu je prthodilo igranje rukom kapitena Kozare Ognjena Petrovića.

Ā Domaći fudbaleri sa dobrom i napadačkom igrom nastavili su i u drugog poluvremena.Plod takve igre je pogodak MiloÅ”a Perovića u 48 minutu.Fudbaleri Kozare napravili su prekrÅ”aj na Peroviću, koji je sjajnim Å”utem iz slobodnog udrca pogodio desni ugao gola Kozare.

Ā Deset minuta kasnije, u 58 minutu tačku na pobjedu Slobode od 3:0 stavio je Ognjen Topić.On je dobio jednun dubinsku loptu i sa petnestak metara, iskosa sa lijeve strane preciznim udarcem savlado Bojanića.

Trener Slobode Čedmori Ćulum, zadovoljan je igrom i pobjedom svoje ekipe koja se nakon dva vezana poraza ponovo vratila na pobjednički kolosjek.

Ā Ā Ā  -Zaslužena naÅ”a pobjeda.Sve zasluge idu na adresu fudbalera koji su izgarali na terenu, jer smo u ovom meču igrali bez pet prvotimaca.Kapa do poda mojim igračima na karekteru, htjenju i kako su odigrali ovu utakmicu i ostvaraili veoma važnu pobjedu- rekao je Ćulum.

Trener gostiju Borče Sredojević, čestitao je domaćinima na zasluženoj pobjedi.

Ā -Jednostavo Sloboda je pokazala jednu snagu, brobenost, htijenje i veliku želju za pobjedom.Plod takve igre su njihovi golovi.Mi u ovome trenutku nismo mogli viÅ”e sa ovako mladom i neiskusnom ekipom, koja nije proÅ”la ni kompelatn ciklus priprema.Nama ostaje da u narednim mečevima tražimo priliku za pobjedu- rekao je Sredojević.

Ā U narednom kolu Sloboda gostuje Slaviji u Istočnom Sarajevu, dok će Kozara u GradiÅ”ci ugostiti zvorničku Drinu.

Ā 

Sloboda - Kozra / Foto: Slobodan Dakić

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloboda Kozara
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
AmarZerem je podelio utakmicu