XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Radanović i Sutjeska lakše dišu (video)

28.03.2018 Slaviša Vukašinović

Sutjeska je prolećnu sezonu.,  pred svojim navijačima, otvorila na najbolji način, minimalnom, ali poptpuno zasluže nom  pobedom. Izabranici  Miljana Radanovića su u vrlo dobroj fudbalskoj predstavi  stigli do značajnog trijumfa, protiv solidne ekipe Željezničara.

Počelo je dobrom prilikom Pljevaljčića,  za domaći tim u trćem minutu,  ali su i gosti u otvaranju utkamice pokazali da nisu došli u Foču da se brane,  jer je u šestom minutu Jokanović već savladao domaćeg  golmana Avramovića,  ali je loptu sa gol linije u polje izbacio Mihajolović.

U 10. minutu Krunić je šutirao sa 18. metara, ali se dobrom intervencijom istakao Avramović.

Trenutak odluke desio se u 12,. minutu ,u kaznenom prostoru gostiju, nakon dobrog prodora, fauliran je Sekulović ,odlični sudija Marić je bez razmišljana pokazao na belu tačku, a siguran sa jedanaest metara bio je kapiten Mojo vić za vođstvo Sutjeske

U finišu prvog dela dobre prilike da udvostruče vođstvo domaćeg tima propustili  su Sekulović u 40. i Drakul u 43. minutu.

I drugi deo susreta počeo je atacima domaćeg tima , u 54.minutu udarac Danilovića odbranio je Avdukić. Deset minuta kasnije nakon dobrog centaršuta Mojovića ,Rašević je pogodio spoljni deo mreže, Rašević je ozbiljno zaprijetio i u 71.minutu, ali je Adukić ponovo bio nesavladiv.

Sve svoje golmanske kvalitete Avdukić je pokazao i u 80. minutu kada je u dva navrata odlično reagovao i odbranio udarce Mojović i Marka Ivanovića,

Gosti su pokušali doći do izjednačenja u 84. minutu ali slobodan udarac koji mje izveo Krunić odlično je odbranio domaći golman Avramović.

 

SUTJESKA  (F) - ŽELJEZNIČAR (BL)  1:0 (1:0)

Gradski stadion u Foči. Gledalaca:200. Sudija: Dražen Marić (Bijeljina) . Strelac: Mojović u 12. minutu iz penala. Žuti kartoni: Mrgud, A.Ivanović, Sekulović, Drakul (Sutjeska) , Avdukić, Šaula, Bosančić, Ostojić,      Knežević (Željezničar).

Sutjeska: Avramović , Mrgud ,Rašević ,A.Ivanović  (od 77. M.Ivanović), Radović , Mojović ,Sekulović ,  Drakul  (od 75. min.Filipović),  Danilović ,Mihajlović ,Pljevaljčić .

Željezničar: Avdukić ,Čolić ,Šaula ,Bosančić ,Marković ,Krunić ,Jokanović (od 76, min,Knežević), Malić (od 70.Ružić), Ostojić (od 55.Ivandić ), Bilal ,Kuzmanović 6,5.

Igrač utakmice:Ognjen Pljevaljčić (Sutjeska)

 

                    

                    

 

FK Sutjeska

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sutjeska Željezničar Sport Team
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača