XS
SM
MD
LG

0 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Pelagićevo pokorilo Jahorinu

16.12.2017 Čedo Matović

Odbojkaši Pelagićeva i Jahorine odigrali su večeras u Pelagićevu poslednju ovosezonsku utakmicu, a nastavak prvenstva RS, predviđen je za 17. i 18. februar naredne godine.

Ostalo je još da se odigraju dva kola ligaškog dijela sezone, a zatim prvoplasirane četiri ekipe nastavljaju igranje plej ofa za prvaka i plasman u Premijer ligu BiH.

U sklopu 12. kola prvenstva Srpske odbojkaši Pelagićeva opravdali su ulogu favorita protiv poslednje, osmoplasirane ekipe iz Pala i rutinski dolaze pobjede od 3:1 po setovima 25:15, 25:15, 21:25 i 25:16. Domaćini u slavljeničkom raspoloženju idu na pauzu, a kako stvari stoje osigurali su i plasaman u plej of, što je zapažen razultat za povratnika u klupsku elitu Republike Srpske i sve su prijatno iznenadili.

Posle pobjede u prethodnom kolu protiv favorizovane Gradiške Jahorina je poletno stigla u Pelagićevo, potajno se nadajući da mogu da iznenade domaćina ali osim osvojenog seta i časnog poraza nisu imali snage za nešto više.

Sledeće, prvenstveno XIII kolo na programu je 17. i 18. februara sledeće godine, Paljani idu na noge Drini u Zvornik, a Pelagićevo lideru u Lopare.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Jahorina Pelagićevo
Rijadd je ocenio igrača
damjan81 je podelio utakmicu
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
Jevticc je ocenio igrača
campino je ocenio igrača