XS
SM
MD
LG

33 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Maglaj bolji od Dervente

24.09.2017 Administrator DC

U sklopu prvog kola Premijer lige BiH pred oko 600 gledalaca u Gradskoj sportskoj dvorani u Maglaju izabranici Mahmuta Obralića savladali su večeras Derventu rezultatom 33:25 (13:9).

RukometaÅ”i maglajskog premijerligaÅ”a demonstrirali su večeras snagu. Poveli su domaći rukometaÅ”i rezultatom 2:0, Derventa zatim dolazi do izjednačenja, a onda serijom od 5:0 maglajski rukometaÅ”i odlaze na 7:2.

Do kraja prvog poluvremena domaći su predvođeni Omerovićem i Omahićem konstantno održavali prednost nad večeras loÅ”om ekipom Dervente. Na kraju prvog poluvremena bilo je 13:9.

Nakon odmora dosta toga nije se promijenilo. Izabranici Mahmuta Obralića nastavili su sa dobrom igrom u odbrani ali i napadu. Prednost Maglaja u većem dijelu drugog poluvremena iznosila je 6 ili 7 golova prednosti a Derventa je u nekoliko navrata uspijevala smanjiti tu prednost na 4 gola.

Međutim, to je bilo sve Å”to su Dokićevi rukometaÅ”i večeras mogli protiv sjajnog Maglaja. Treba napomenuti i to da je zbog nesportskog poteza u 48. minuti meča crveni karton zaradio Lukić, igrač Dervente.

Rezultat na kraju susreta glasio je 33:25 za domaći tim. Kod rukometaÅ”a Maglaja najefikasniji su bili Omerović i Omahić sa po 8 pogodaka dok je kod Dervente najefikasniji bio Å iljaković sa 9 golova. Izvor: maglajinfo.comĀ 

Malgaj - Derventa

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Maglaj Derventa
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača