XS
SM
MD
LG

1 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Rudar se ne predaje

23.05.2018 Administrator DC

Nova pobjeda i to za ponos, na dan kada je klub slavio 90. rođendan fudbaleri Rudar Prijedora pobedili su u Zvorniku tradicionalno neugodnu Drinu rezultatom 2:1. JoÅ” jednom su puleni Nedžada Žerića odigrali sjajno i zabilježili četvrtu prvenstvenu pobjedu, odnosno s Kupo Grada Prijedora i petu u nizu. ā€œRudariā€ igraju kao preporođeni, ali ostaje žal Å”to je pre dolaska Žerića na klupi zeleno-crnih prokockana velika Å”ansa da se u godini jubileja Prijedorčani nađu ponovo u premijer ligi BiH.

Cijela priča u Zvorniku bila je zavrÅ”ena za 33 minuta, u tom periodu su i postignuta sva tri pogotka. Prijedorčani su ekspresno poveli sa 2:0 golovima Ognjena Jaćimovića i Demira Jakupovića, a domaćin je uspio da izjednači pogotkom Novice Markovića i to je bilo sve. Kasnije su gosti mudrom i disciplinovanom igrom sačuvali rezultatsku prednost i zadržali teoretsku Å”ansu da u posljednja tri kola prvenstva prestignu tim iz Etno sela StaniÅ”ića jer je već u subotu derbi u Prijedoru dva prvoplasirana tima, pa prednost Semberaca može da padne na četiri boda.

Ā Drina Zvornik ā€“ Rudar Prijedor 1:2 (1:2)

Zvornik ā€“ Gradski stadion. Gledalaca: 100. Sudija: Milan Docić (Banjaluka). Strijelci: 0:1 Jaćimović (11), 0:2 Jakupović (16), 1:2 Marković (33). Žuti kartoni: Molerović, Jokić (Drina Zvornik), Jakupović, Jandrić (Rudar Prijedor).

DRINA ZVORNIK: Bogićević, Majlović (od 64. Musić), Vasiljević, Stjepanović, Kikić, Damjanović, Marković, Stupar (od 88. Krstić), Jokić, Kostić, Molerović. Trener: Veljko Cvijetinović.

RUDAR PRIJEDOR: Hamzabegović, Petrović, Jakupović, Vojinović (od 52. Dekić), Pekija, Pecelj, Jaćimović, Gavranović (od 62. Lolić), Ćatić (Od 74. Šakić), Jandrić, Marić. Trener: Nedžad Žerić.

Drina - Rudar Prijedor

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske - Liga za prvaka Drina Rudar Prijedor
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača