XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Mihajlović presudio Želji (video)

21.04.2018 Slaviša Vukašinović

Gladaoci su u Foči mogli da vide dobru i otvorenu igru sa obe strane. Gosti nisu stigli sa namerom da se brane, ali su ipak u većem delu prvog poluvremena bili primiran da više vremena provode u defanzivi. Sutjeska je bila agilna, agresivna i stvorila je pet - šest prilika za gol. Nisu ipak pogađali Sekulović, Mojović i Rašević. On je propustio i najbolju priliku u prvom delu.

Gosti su mogli do pogodka preko Bosančića, ali on nije bio dovoljno koncentrisan u završnici, pa se na odmor otišlo bez golova.

Drugo poluvreme bilo je identično prvom. Otvoreno, ofanzivno s aobe strane, a odluka o pobedniku pala je u 67. minuti. Odlično je pred gol Avdukića ubacio Mojović, a najbolji je u skoku bio Mihajlović i matirao odličnog čuvara mreže gostiju.

Do kraja susret i jdni i drugi imali su još dobrih pozicija za gol,ali se mreže vise nisu tresle.

Foča: Sutjeska - Željezničar 1:0 (0:0)

Foča. Stadion: Sutjeske. Sudija: Slaviša Mazić (Vlasenica). Strelac: Mihajlović 67. Žuti kartoni: Rašević, Sekulović, Filipović, Mrgud. (Sutjeska), Šaula (Željezničar.

Sutjeska: Avramović , Mrgud ( od 68. Filipović ), Rašević  , A.Ivanović  , Mojović  , Sekulović  (od 68. Radović) , M.Ivanović  (od 80. Lukić), Drakul  , Danilović  , Mihajlović  , Pljevaljčić.

Željezničar: Avdukić  , Čolić  , Šaula  , Knežević  , Bosančić , Krunić  , Jokanović  , Malić  , Petković , Ostojić , Bilal (od 83.Kuzmanović) .

Igrač utakmice. Avdukić ( Željezničar)

 

Sutjeska - Željezničar

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske - Liga za opstanak Sutjeska Željezničar Sport Team
Radnicki21 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača