XS
SM
MD
LG

17.03.2019 14:30
Mladost Donja Slatina
1 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Slavlje domaćih navijača. Tim Vranjaka je poveo sa 1:0. Pet minuta do kraja susreta.
85.minut'
Poluvreme
Na odmor se otišlo kod rezultata 0:0.
Izveštaj utakmice

Praštalo u Vranjaku (video)

18.03.2019 Slađan Jeremić

MODRIČA – Meč Vranjaka i Mladosti umesto da bude duel komšija i sportskih prijatelja, prerušio se u fudbalski rat u kome je fudbala malo i bilo. Vranjačani su pamtili dva nepostojeća penala od jesenas u Donjoj Slatini, iako Mladost njih nije realizovala i Vranjak je pobedio, pa su sa dosta elektriciteta ušli u nedeljnu utakmicu.

Već u prvom minutu i prve varnice. Krsta Mišić je igrao grubo, zaradio je javnu opomenu, a iskusni Nikola Mikelini prigovorio je, pa je zaradio žuti karton. Igralo se između dva šesnaesterca, uz vidljivu podršku glavnog delioca pravde gostujućoj ekipi. U 40.minutu u kaznenom prostoru Mladosti pali su Nikola Mikelini i Elvis Huseinagić, izbila je opšta tuča u kojoj su učestvovali igrači oba tima, pa i rezervisti. Sevalo je sa svih strana i pretilo je da meč bude prekinut. U svemu tome nije se najbolje snašao Bojan Vujanović koji je od početka utakmice tolerisao oštru igru. Nikola Mikelini i Milan Trepić kod domaćih, odnosno Elvis Huseinagić kod gostiju morali su u svlačionicu.

U nastavku utakmice, arbitar je počeo da „naginje“ za domaćina, ali je i inat proradio kod Vranjačana, pa su u 80.minutu došli do prednosti i pobede. Naime, Spasoje Savkić je idealno proigrao Aleksandra Demonjića koji u borbi sa dvojicom odbrambenih igrača i golmanom Mladosti izlazi kao pobednik, egzekucija je bila neminovna.

Ubrzo je Đorđe Jović kod gostiju zaradio drugi žuti karton, a onda i Dejan Savić kod Vranjaka koji kada mu odgovara je trener, pa fudbaler, potom kapiten Vranjaka. Ako još bude i njegov pedagog, onda bi u budućnosti prvotimci tima iz modričkog predgrađa mogli više igrati fudbal, a manje komunicirati sa sudijom ili demonstrirati borilačke veštine.

Iz tabora Mladosti nisu im ostali dužni, parirali su im u onom što nema veze sa sportom. Jer, deset žutih i pet crvenih kartona nisu u službi fudbalskog sporta i fer – pleja. Na kraju, Vranjak je bio bolji i zasluženo pobedio žilavu Mladost.

U čast svoje fudbalske mladosti...

 Vranjak – Mladost 1:0 (0:0)

Stadion: „Centar“. Gledalaca: 300. Sudija: Bojan Vujanović (Gradiška) . Strelac: Demonjić u 80.minutu. Žuti kartoni: Mikelini, Demonjić, S.Sarkić, Damjanović(Vranjak), Mišić, Perić, Miličević, Lukanović, Petruljević, Mićić(Mladost). Crveni kartoni: Nikola Mikelini, Milan Trepić u 40.minutu, Dejan Savić u 90.minutu(Vranjak), Elvis Huseinagić u 40., Đorđe Jović u 86.minutu(Mladost).

VRANJAK: Stjepanović , Ristić , Janković , Trepić , Petrović , Demonjić , S.Sarkić (od 75.min.Savkić ), Pejić (od 90.min.Spasojević ), Mikelini , LJ.Sarkić , Damjanović (od 45.min. Đurić ).

MLADOST: Lukanović , Paležnica (od 62.min. Jović ), Huseinagić , Rudan , Hasić , Limić, Mišić (od 46.min.Petruljević ), Bojić , Džafić , Perić (od 87.min.Čeliković ), Mićić .

Igrač utakmice: Aleksandar Demonjić (Vranjak) .

Foto: Vito Mrkonjić

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Vranjak Mladost
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača